Winterliederen Festival
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Winterliederen Festival

Na het succesvolle optreden met gasten in 2016 komen folkzangeres Linde Nijland, zanger en radioman Henk Scholte en multi-instrumentalist Bert Ridderbos opnieuw naar vanBeresteyn voor een uitgebreid optreden.

Locatie

Adres:
Museumplein 5 a
9641 AD Veendam
Plan je route
Hun aanstekelijke, muzikale ode aan de winter omvat een selectie van nieuwe en oude liedjes in het Gronings, Nederlands en Engels.Laat u meevo…
Lees verder
Hun aanstekelijke, muzikale ode aan de winter omvat een selectie van nieuwe en oude liedjes in het Gronings, Nederlands en Engels.Laat u meevoeren door de kristalheldere stem van Linde, de warme stem van Henk en het sfeervolle spel van Bert. Henk is bekend als presentator van het RTV Noord programma ‘Twij deuntjes veur ain cent’ en als zanger van Törf. Bert bespeelt tal van instrumenten (accordeon, cittern, banjo en gitaren) en begeleidt artiesten in binnen- en buitenland. Linde geniet internationaal bekendheid als singer / songwriter, maar ook met haar vertolkingen van o.a. Sandy Denny en haar voormalige zangduo Ygdrassil. De exacte gasten zijn op dit moment nog niet bekend, maar verschijnen binnenkort op de website. Als speciale gasten zijn de Groninger band Törf en zanger Arnold Veeman aan het programma toegevoegd. Het wordt een sfeervolle, afwisselende middag waarbij de artiesten ook onderling van alles samen doen. Wees erbij.
Lees minder

Prijzen

  • van € 17,50 tot € 17,50