Bevrijdingsfestival Groningen
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Bevrijdingsfestival Groningen

Al voor de 29ste keer vieren we in Groningen de bevrijding, sinds 2001 in het Stadspark. Muziek en allerlei andere projecten die met Vrijheid samenhangen, om te vieren dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog en dat wij in een vrij land leven.

Contact

Adres:
Groningen
Plan je route
Van pop en rock, urban, dance tot wereldmuziek (bij de Weide Wereld), en Gronings- of Nederlandstalig. Van 12 uur tot 24 uur, en met allerlei …
Lees verder
Van pop en rock, urban, dance tot wereldmuziek (bij de Weide Wereld), en Gronings- of Nederlandstalig. Van 12 uur tot 24 uur, en met allerlei interessante projecten over vrijheid, colleges, bijeenkomsten, gesprekken, filmpjes en tentoonstellingen, expedities, een escaperoom en presentaties. Voor iedereen bedoeld. Dit jaar op een hopelijk weer mooi zonnige dag, in elk geval op een vrije zondag! Zie de website voor updates. Line-up Het jaarlijkse festival in het Stadspark waar de vrijheid wordt gevierd, heeft zojuist nieuwe namen bekend gemaakt. Groningen verwelkomt Crystal Fighters, SYML, Alma, GUTS, The Mauskovic Dance Band, Tabitha, Bokoesam, Rooks en Oes. Eerdere namen die zijn bevestigd zijn Tom Walker, Thomas Azier, MY BABY, Omar Souleyman, Les Amazones D’Afrique, $hirak, Jiri11 en Young Ellens. Meer programma Bevrijdingsfestival Groningen presenteert op 5 mei ruim 50 acts, verspreid over 6 podia. Het festival staat bekend om haar kwalitatieve line-up, bestaande uit een sterke combinatie van gevestigde en veelbelovende acts uit binnen- en buitenland. Ook zijn er allerlei activiteiten in het Stadspark rond het thema ‘In vrijheid kiezen’. Het festival komt mede tot stand dankzij de steun van het Nationaal Comité 4 en 5 mei, het vfonds, de Gemeente Groningen en Provincie Groningen. Belangrijke mediapartners van het festival zijn Dagblad van het Noorden en RTV Noord.
Lees minder

Prijzen

  • Gratis