Muziek op zondag
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Muziek op zondag

Op 24 maart is er in de Grote Kerk en Wildervank een orgelbespeling door 3 amateur organisten waarbij ook andere instrumenten meespelen. 

Contact

Adres:
Torenstraat 80
9648 CV Wildervank
Plan je route
Na de kerkdienst van 24 maart zijn er een aantal organisten die een instrumentaal miniconcertje geven. Het zijn de lokale organisten Mieke Tri…
Lees verder
Na de kerkdienst van 24 maart zijn er een aantal organisten die een instrumentaal miniconcertje geven. Het zijn de lokale organisten Mieke Trip, Bram Hulsebos en Wim de Olde. Dit naar aanleiding van het amateur-orgelconcert in Muntendam 10 februari jl., de stukken die daar gespeeld zijn door deze mensen zijn prima geschikt om op het romantische Walcker-orgel nogmaals te laten horen. U kunt vanaf 11 uur genieten van de muziek, zaal open vanaf 10:45 (na de kerkdienst, waar u uiteraard ook welkom bent). Mieke Trip zal ook samenspelen met Wouter Bustin, die dwarsfluit speelt.  Bram brengt de volgende werken ten gehore: Trio over "Such wer da will, ein ander Ziel" van D. Kraster, Praeludium in D van G. Merkel en Merifield van J. Corell. Mieke zal in ieder geval Prélude uit opus 29 no 1 van G. Pierné en Berceuse "le Jardin d'Esclarmonde" van H.A. Stamm met dwarsfluit spelen en misschien nog een verrassing, ook met dwarsfluit erbij. Wim de Olde gaat een tweetal moderne stukken van M. Schütz spelen uit "Pop-stücke für Orgel" begeleid met drum. 
Lees minder

Prijzen

  • Gratis