Agenda

Wat zoek je

Sorteer op:

90 resultaten

t/m 20 december, Groningen

Noorderlicht is dertig jaar jong en viert dat met een overzichtstentoonstelling in MartiniPlaza, waar een doorsnede wordt gepresenteerd van de ongeveer 2000 fotografen die de afgelopen drie decennia door Noorderlicht zijn getoond.
Tentoonstellingen

donderdag 26 september, Groningen

Donar speelt op donderdag 26 september tegen Mornar Bar (uit Montenegro).

Overige binnensport

vrijdag 27 september, Groningen

Na het grote succes in 2017 keren Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer terug op het grootste improvisatietoneel van Nederland. Onder leiding van Patrick Lodiers. Maar eerst, een ieniemienie theatertour.
Cabaret

zaterdag 28 september, Groningen

Laat je verrassen door een dansvoorstelling met ambitieuze artiesten die geloven in de kracht van diversiteit en saamhorigheid.

Dans en Ballet

woensdag 2 oktober, Groningen

Donar speelt op woensdag 2 oktober tegen Apollo Amsterdam.

Overige binnensport

donderdag 3 oktober, Groningen

Een van de meest sympathieke tv persoonlijkheden is ‘onze’ Johnny de Mol. Zijn kracht is zijn warme persoonlijkheid en passie om altijd zichzelf te kunnen zijn. Door zijn interesse in onze medemens, weet hij ontroerende, humoristische en vooral authentieke tv programma’s te ontwikkelen.

Theater en Toneel

zaterdag 5 oktober, Groningen

Donar speelt op zaterdag 5 oktober tegen New Heroes Den Bosch.

Overige binnensport

5 en 6 oktober, Groningen

Kampeerliefhebber? Fanatiek wandelaar? Dan mag je de Kampeer-, Fiets- & Wandel beurs niet missen!
Beurs

woensdag 9 oktober, Groningen

Het Stoffenspektakel kent inmiddels meer dan 25 edities in MartiniPlaza. Landelijk bekende stoffenaanbieders presenteren en verkopen de nieuwste stoffen en collecties.
Varia

vrijdag 11 oktober, Groningen

Hét Urban Junior Festival van Nederland, op vrijdag 11 oktober 2019 in MartiniPlaza! De dikste artiesten, confetti en megaveel juniors van 12 t/m 17 jaar!

Muziek overig

zaterdag 12 oktober, Groningen

PURE URBAN FESTIVAL is op zaterdag 12 oktober terug in MartiniPlaza met een groots arsenaal aan de dikste artiesten!

Muziek overig

zaterdag 12 oktober, Groningen

Voor de vierde keer organiseert Oosterstörm het korenfestival Oosterstörm & Friends. Ook dit jaar zijn er op uitnodiging van Oosterstörm diverse koren te gast. Geniet van een avondvullend programma waarbij de koren een spetterend optreden verzorgen!

Muziek overig

15 t/m 17 oktober, Groningen

Jochem Myjer komt in oktober terug naar MartiniPlaza met zijn tour Adem in, Adem uit!

Cabaret

woensdag 23 oktober, Groningen

Na het grote succes van 2 jaar geleden komt Checkpoint Theater terug met de grootste, vetste en meest spectaculaire show ooit! Checkpoint doet slechts 4 theaters in Nederland aan, waaronder het theater van MartiniPlaza. En daar zijn wij trots op!

Varia

24 t/m 26 oktober, Groningen

Wat is er Nederlandser dan ‘t Schaep met de 5 Pooten? Mede dankzij de onvervalste Amsterdamse gein, de geniale melodieën van Harry Bannink en de onvergetelijke teksten van Eli Asser, blijft ’t Schaep met de 5 Pooten nieuwe generaties boeien en fascineren.

Musical of Show

zondag 27 oktober, Groningen

De hologramshow Roy Orbison & Buddy Holly - The Rock ’N’ Roll Dream Tour komt voor twee shows naar Nederland, waarvan één in MartiniPlaza.
Muziek overig

maandag 28 oktober, Groningen

Geen script. Geen acteurs. Geen speciale effecten. Dit is echt!

Varia

vrijdag 1 november, Groningen

Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival (C.C.R.) één van de populairste rockgroepen wereldwijd met hits als Bad Moon Rising, Proud Mary en Down On The Corner. De Amerikaanse band The Fortunate Sons brengt een zeer authentiek eerbetoon aan het legendarische C.C.R. Een echte trip down Memory Lane. In 2018 stond de band voor een uitverkochte zaal in MartiniPlaza.

Muziek overig

zaterdag 2 november, Groningen

Jouw start krijgt nog meer kans tijdens de KVK Startersdag. Kom op zaterdag 2 november 2019 naar MartiniPlaza.
Beurs

zondag 3 november, Groningen

Verrassing! Na een zeer succesvol eerste seizoen met 50.000 verkochte tickets komt Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, terug naar het theater. Ga op bezoek bij het liefste varkentje en al haar vriendjes in deze verrassende familiemusical.

Varia

5 en 6 november, Groningen

De Promotiedagen is hét event voor alle zakelijke branches met 25.000 bezoekers en zo'n 600 deelnemende bedrijven. Groot en klein, jong en oud, start-ups en gevestigde orde.
Varia

8 t/m 10 november, Groningen

Op 8, 9 en 10 november 2019 komt K3 ter ere van het 20-jarig jubileum naar Groningen!

Varia

zondag 10 november, Groningen

Donar speelt op zondag 10 november tegen Feyenoord Basketbal.

Overige binnensport

woensdag 13 november, Groningen

Dirigent Raymond Janssen tekent samen met het International Symphony Orchestra uit Lviv en het nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’ voor de grootste uitvoering van de Carmina Burana aller tijden.
Muziek overig