Agenda

Wat zoek je

Sorteer op:

126 resultaten

donderdag 19 september

Net als vorig seizoen trapt Theater Geert Teis ook dit seizoen af met een aantal top artiesten uit Groningen. Denk aan: Peter de Haan, Frank den Hollander en Alina Kier.
Theater overig

vrijdag 20 september

Net als vorig seizoen trapt Theater Geert Teis ook dit seizoen af met een aantal top artiesten uit Groningen. Denk aan: Peter de Haan, Frank den Hollander en Alina Kier.
Theater overig

donderdag 26 september

Door het Noordpool Orkest en filmmaker Ruben Smit. WAD live is een muzikale filmhommage aan de rauwe en pure schoonheid van de Nederlandse wadden.
Theater overig

zaterdag 28 september

Drie grimmige rovers wonen in een donkere wereld. Kleur is nog maar zeldzaam. Als ze dan ook nog eens zelf worden bestolen zijn de rapen gaar.
Jeugdtheater

dinsdag 1 oktober

Na een korte afwezigheid is Micha Wertheim terug op het cabaretpodium. Zoveel is duidelijk.
Cabaret

donderdag 3 oktober

Na een uiterst succesvolle uitverkochte tournee langs de Nederlandse poppodia brengt Lisa Lois samen met haar 6-koppige band een bijzondere ode aan de Britse ster Adele.
Concert

vrijdag 4 oktober

Na het succes van Dolfje Weerwolfje de Musical is het nu tijd voor een vervolg: Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks.
Jeugdtheater

woensdag 9 oktober

Een heerlijke avond Cohenmuziek met humor en ontroering, in een oprechte zoektocht naar ieders persoonlijke inspiratie door Leonard Cohen.
Concert

zaterdag 12 oktober

Herbeleef de 70’s met de mooiste lovesongs van bijvoorbeeld Crosby, Stills, Nash & Young, Fleetwood Mac, Joni Mitchell, Simon & Garfunkel, Bob Dylan, The Eagles, James Taylor, Linda Ronstadt en vele anderen.
Concert

dinsdag 15 oktober

Een schrijver die ook een kookboek op zijn naam heeft? Dat is Roald Dahl. Tijdens de Dahllunch proef je beide in een smakelijke afwisseling van lunchgerechten uit zijn kookboek en Dahls beroemde verhalen.
Theater overig

woensdag 16 oktober

De Middelburgse singer-songwriter Danny Vera, bekend vanwege zijn onderscheidende Americana sound, werd geboren in 1977 en schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Hij creëerde New Black And White als een nieuw genre van originele muziek. Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren.

In Pressure makes diamonds zie je Danny Vera zoals je hem nog niet eerder zag, in een voorstelling waarin hij muzikaal groter uitpakt dan ooit tevoren! Danny komt niet alleen, ook zijn band, een blazerssectie én een strijkersensemble zijn van de partij.

Concert

vrijdag 18 oktober

Wat kunt u verwachten bij Dennis van Aarssen? Een heerlijke liedjesavond waarin The voice of Holland 2019-winnaar zijn publiek meeneemt op  een muzikale reis vol herkenbare en memorabele momenten uit de rijke muziekhistorie. Hij zal worden begeleid door een 10-koppige bigband.

Voor zijn eerste theaterprogramma Start spreading the news heeft Dennis gekozen voor een kleurrijke mix die bestaat uit de mooiste liedjes uit het Great American Songbook, bekende jazz standards en populaire songs van grote zangers en chansonniers zoals Charles Aznavour, Michael Bublé en Stromae. Dennis zingt daarbij ook een aantal nieuwe nummers uit zijn eigen repertoire.

Het staat in ieder geval garant voor een heerlijke avond met liedjes vol muzikale herinneringen.

Concert

zaterdag 19 oktober

Start de herfstvakantie op magische wijze in Teis en geniet met je hele familie van de illusieshow van Magic Unlimited!

Tijdens deze spectaculaire theatershow nemen de drie illusionisten Oscar, Renzo & Mara je mee naar een wereld vol fantasie en dromen. Razendsnelle illusies en wonderlijke acts wisselen elkaar in hoog tempo af met andere grootse visuele effecten.

Kortom, deze feel-good illusieshow is een unieke belevenis!

Musical of Show

dinsdag 22 oktober

De derde voorstelling van Arjan Ederveen en Jack Wouterse, na Tocht (2009) en Walden (2016), heet simpelweg ZIN. Zin in het leven of wat is de zin van het leven? ZIN is in ieder geval de afsluiting van een tragikomische trilogie over afscheid, vriendschap en de tijd die verstrijkt.

Rasartiesten Arjan Ederveen en Jack Wouterse schotelen ons opnieuw een bonte stoet aan personages voor.

Over hun vorige voorstelling Walden: “Beide acteurs blinken uit in hilarisch stil spel en stoute, goed getimede taalvondsten. Maar, bijna terloops, schetsen ze daarmee ook een schrijnend beeld van ondoorgrondelijke eenzaamheid” **** De Theaterkrant

Theater en Toneel

woensdag 23 oktober

In deze nieuwste Ernst en Bobbie familieshow staan zoals gewoonlijk grappen, avontuur, spanning, meezingen en meedoen centraal.

Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle.

Natuurlijk komen ook alle grote hits van de afgelopen 20 jaar voorbij! Ieder gezin dat van lachen houdt, moet deze voorstelling gezien en beleefd hebben!

Kom na de voorstelling knuffelen met échte boerderijdieren van Stoer bij de boer.

Jeugdtheater

donderdag 24 oktober

Na zijn zesde Sinterklaasconference en tweede Oudejaarsconference in 2018 speelt Javier nu zijn negende avondvullende show Guzmán. Het is het tweede programma in een trilogie, die begon met Ga-Bie-Jer (in 2017 te zien geweest in Teis) en afgesloten zal worden met Francisco.

In Guzmán kijkt Guzman terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt hij dingen die je nog niet van hem wist. Dingen die wellicht herkenbaar zijn, dingen die op zijn minst opmerkelijk zijn, dingen die opzienbarend zijn. Zijn het ontboezemingen? Wie weet. Het zijn onder andere juist die dingen waar je normaal gesproken misschien niet eens om moet lachen, maar deze avond wel. Dat staat nu al vast. De levensloop van Javier heeft ridicuul veel gelijkenissen met het land waar hij al vanaf zijn zeventiende op de planken staat. Ben erbij!

Cabaret

dinsdag 29 oktober

Moeder danst en leert ons de rituelen van haar levensdrift. Begin de dag met lege darmen. Met volle darmen kun je niet denken. Zorg tenminste voor één levende plant. En zing iedere dag voor iemand die je bent vergeten.
Theater en Toneel

woensdag 30 oktober

Jim van der Zee, winnaar van The Voice 2018, deelt zijn liefde voor soul, jazz, blues en folk. Hij speelt covers, eigen werk, en vertelt het verhaal achter de nummers van zijn muzikale helden.
Concert

vrijdag 1 november

Eens per jaar brengen we een internationale parel naar Teis. Ditmaal is dat het gezelschap Acrobuffos uit New York City, dat over de hele wereld tourt met de  bejubelde visuele voorstelling Air Play.
Theater overig

zaterdag 2 november

Ze zijn maar kort in Nederland in een select aantal theaters. En ook bij ons in Teis!
Musical of Show

woensdag 6 november

In het seizoen 2019/2020 keren de dames van OG3NE terug in het theater met hun gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR. Tijdens de vorige theatertournee ‘Three Times a Lady’ wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte concerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’.

OG3NE is na het winnen van ‘The Voice Of Holland’ (2014) en ‘Beste Zangers’ (2016) definitief doorgestoten naar de top van de Nederlandse muziekwereld. Met hun deelname aan het Eurovisie Songfestival (2017) zet OG3NE zich ook internationaal op de kaart. Ze worden overstelpt met lovende reacties uit de hele wereld over hun unieke samenzang. Ook ontvingen zij een Award voor de beste vocalen van het festival. In het najaar 2019, op veler verzoek terug in het theater: de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band met de SWEET HARMONY TOUR!

Concert

donderdag 7 november

Het leven is net een zwembad. En Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant… toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut.
Cabaret

vrijdag 8 november

The Grande Finale! Eind 2019 hangt zanger Jan Keizer zijn microfoon aan de spreekwoordelijke wilgen en valt definitief het doek voor één van Nederlands succesvolste muzikale duo’s.
Muziek overig

zaterdag 9 november

The tribute to the band ABBA. ABBA had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten met gouden strotten en een feilloos gevoel voor show.
Muziek overig