Cadeautips voor eierballiefhebbers

Zeg je eierbal, dan zeg je Groningen. Voor de Groningers is hij zo gewoon, dat we soms vergeten hoe bijzonder onze ‘aaierbal’ is. Maar het stempeltje ‘UNESCO immaterieel cultureel erfgoed’ scoor je natuurlijk niet zomaar. De Groningen Store heeft een aantal leuke producten die deze geliefde snack in het zonnetje zetten. Welke eierballiefhebber ga jij hiermee verrassen?

Eierbal chocoladereep - € 6,95

Een chocoladereep met een vleugje aaierbal. Daar is geen chocola van te maken, zou je denken. Maar de eigengereide Groningers denken daar anders over. En zo ontstond deze chocoladereep voor de durfals onder ons. Een tikkeltje onverwacht, maar 'o zo lekker.

Bekijk

Eierbal tas - € 7,99

Met deze toffe tas draag jij voortaan je liefde voor Grunn én je favoriete snack vol trots op je schouder. Ideaal om op zaterdagochtend mee naar de markt te gaan. Of op zaterdagavond mee naar de snackbar voor je favoriete snack. 

Bekijk

Eierbal sweater - €44,95

Zeg het met je sweater. Je liefde voor je gepaneerde vriend spat van deze trui. Iedereen die jou ziet lopen weet dat er niets komt tussen jou en je liefde voor Groningen en de eierbal. In combinatie met de eierbal tas of een paar echte Groningse sokken kan jouw outfit niet meer stuk.

Bekijk

Eierbal shirt - € 19,99

Wat je met een sweater kan zeggen, kan je natuurlijk ook met een t-shirt vertellen. Net even wat luchtiger dan een trui, maar met dezelfde passie voor Grunn en je favoriete snack.

Bekijk

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief