Een driegangendiner bij jou thuis

Heb je ook zo’n zin om weer eens lekker uitgebreid uit eten te gaan? Dat kan nog steeds. Haal het driegangendiner gewoon lekker naar je huis. Hier vind je een overzicht van restaurants die een meergangendiner aanbieden voor bezorging of afhaal. Haal je mooiste tafelkleed tevoorschijn, steek de kaarsen aan en geniet van een chique diner in je eigen huis.

De Groene Stoel

Wil je een ecologisch én maatschappelijk verantwoord diner? Dan ben je bij de Groene Stoel aan het juiste adres. In de keuken werken ze met biologische en lokale ingrediënten en de vluchtelingen die er werken krijgen een opleiding waardoor ze straks aan het werk kunnen in de horeca. Integratie op zijn lekkerst! Op vrijdagen kun je een driegangendiner bestellen waarbij je de keuze hebt uit een variant met of zonder dierlijke producten.

Lees meer

Eetwaar

Restaurant Eetwaar gaat op de bezorgtour. Je kunt nu 'de 3 van Pim' bestellen. Een driegangendiner waarbij je kunt kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Maak het diner compleet met de wijnen van Marieke. Kies zelf een wijntje uit of ga voor het wijnarrangement dat speciaal is geselecteerd voor bij het diner. 

Lees meer

Brussels Lof

Bij Brussels Lof staan groenten, kaas en vis centraal. De kaasfondue staat dan ook al bijna 40 jaar op het menu! Eigenaar Bob gaat zelf ook vaak op pad om verse plantjes, bloemen en paddenstoelen te zoeken die hij verwerkt in zijn gerechten. Ook de wijnen die hij selecteert zijn zuiver en puur, zodat ze perfect passen bij de gerechten op het menu. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kun je thuis genieten van deze pure smaken waarbij je kunt kiezen uit vis of vegetarisch.

Lees meer

Land van Kokanje

Bij het Land van Kokanje kun je nu een heerlijk driegangendiner afhalen (bezorgen in overleg). Kies uit een vlees, vis of vegetarische optie in dit diner voor twee. Ook leuk: naast het luxe driegangendiner heeft het Land van Kokanje ook een speciaal vitamine D menu. Een tweegangendiner dat niet alleen lekker is, maar ook nog eens boordevol vitamine D zit. Zo kom je de winter wel door!

Lees meer

Het Pomphuis

Geniet van het Pomphuis Experience Menu, een uitgebreid viergangendiner voor thuis. De gerechten zijn gemaakt van pure ingrediënten om zo dicht mogelijk in de buurt te komen bij een echt bezoek aan het Pomphuis. En hoe maak je zo'n uitgebreid diner? Neem een kijkje in de keuken bij chef Tim Ringers en tover een fantastisch viergangendiner op tafel!

Lees meer

Voilà

Restaurant Voilà verzorgt sinds de lockdown heerlijke driegangendiners. De gerechten worden zo goed als klaar, gekoeld geleverd en voorzien van een bereidingsadvies. Binnen 20 minuten tover je een gastronomisch driegangenmenu op tafel! 

Lees meer

Achterwerk

Speciaal voor de veganist biedt Achterwerk een driegangen verrassingsdiner aan zonder dierlijke producten. Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag is er de mogelijkheid om thuis van vegan fine cuisine te genieten. Het menu wisselt elke twee weken en bestaat uit drie gangen, een amuse en een intermezzo.

Lees meer

Ontdek ook