Haal Pasen in huis

Komend weekend is het Pasen. Een tijd van lekker eten. Een goed moment om de lokale ondernemers een steuntje in de rug te bieden. Wij zochten voor je uit wat ze dit weekend speciaal voor jou maken. Van brunchboxen tot paastaarten en de nodige vitamines. Let op dat je op tijd bestelt, want voor je het weet gaat al dit lekkers aan je neus voorbij.

Wadapartja

Met de paasboxen van Wadapartja krijg je alles op tafel voor een heerlijke paasbrunch of –borrel. Dit kun je met z’n tweeën delen, maar er zijn ook varianten voor het hele gezin. Geniet van bekende borrelhapjes, bananenbrood en ander lekkers. En voor de lekkernijen die je thuis nog even moet bereiden, wordt een leuke handleiding bijgevoegd.

Bestel

Food Fellas

Als je deze Pasen niet met elkaar om de tafel gaat, kun je je vrienden of familie altijd verrassen met lekker eten. De cateraars van Food Fellas bereiden de volledige paasmaaltijd en bezorgen deze bij iemand naar keuze. Of stiekem bij jezelf natuurlijk. Mag best. Je kan kiezen uit een brunch of een diner. Een deel van de opbrengst doneren de heren aan de Voedselbank. Zo ben je lekker én verantwoord bezig. 

Bestel

Cook-Ing

Met de heerlijke mezzes van Cook-Ing haal je de Midden-Oosterse keuken dit weekend naar het westen. Deze warme en koude hapjes staan namelijk ook niet verkeerd op de paastafel. Ook hier heb je de keuze uit een brunch of een volledig diner. Ditmaal volledig vegetarisch en biologisch. Maar compleet vegan kan natuurlijk ook. Zo smaakt Pasen net even wat anders dan de voorgaande jaren.

Bestel

Feel Good

Bij Feel Good houden ze van verse, onbewerkte producten. Zo puur mogelijk. Ook tijdens Pasen. Dit weekend moet je natuurlijk ook aan de vitamientjes denken. Ze bezorgen daarom zogeheten Vitamine C-pakketten aan huis. Bestaande uit allerlei soorten fruit en groente, er is veel mogelijk. Van geroosterde paprika tot açai en alles daar tussenin. Zo kom jij fit de paasdagen door.

Bestel

Croissanterie Pigalle

Bij Pasen hoort natuurlijk lekker brood. Bijvoorbeeld een grote ambachtelijke waldkornbol, een croissant of een koffiebroodje. Croissanterie Pigalle bakt het voor je. Uiteraard krijg je hier nog meer bij. Zoals verschillende soorten royaal beleg, een stuk quiche en een brownie. Alles zelf bereid. Ze bezorgen het deze Pasen gewoon bij je thuis. En voor ieder wat wils: er is ook een vegetarische variant.

Bestel

Dennis Cooking Place

De lekkerste maaltijden bereidt Dennis voor je. Ook met Pasen. Zo heeft hij speciale paastapas voor je samengesteld. Van puntjes aardappeltortilla's met aïoli tot gemarineerde champignons en speciale gehaktballetjes in tomatensaus. Met witte chocolademousse als toetje. Of toch een echte eierbal, want deze heeft Dennis ook voor je. Zo geef je er een lekker Gronings tintje aan. 

Bestel

P.S.

Een paasbrunch, -borrel of –diner moet natuurlijk afgesloten worden met een stukje taart. Bij P.S. weten ze wel hoe ze die moeten bakken. Kies uit verschillende soorten, samengevoegd in een box. Van een traditionele mix tot eentje speciaal voor Pasen. Geschikt voor iedere zoetekauw.

Bestel

Staat je favoriete lekkers er niet tussen?

Niet getreurd. Bel of mail gewoon even met de desbetreffende ondernemer. Er valt vaak wel wat te regelen. Ze staan graag voor je klaar. Zeker nu.