Moois voor Moederdag

Komende zondag is het Moederdag. De dag dat we massaal onze lieve moeders in het zonnetje zetten. Heb jij al wat leuks gemaakt, gekocht of bedacht? Deze Groninger initiatieven helpen je er een nog mooiere dag van te maken. Speciaal voor haar.

Moederdagontbijt | Pigalle

Een dag als deze begint natuurlijk met een heerlijk ontbijt. Heeft jouw moeder dat ook verdiend? Pigalle helpt je graag  met een uitgebreid ontbijt dat ook nog eens thuis wordt bezorgd. Laat je moeder genieten van onder meer een luxe Waldkorn, een hartje van chocola en verse jus d'orange. Het geheel wordt feestelijk afgemaakt met een mooie bloem. Dat wordt smullen!

Bestel

#jemoederdagbox | Wadapartja

Waar je normaal gesproken met een bos bloemen bij je moeder langs gaat, gaat dat vandaag misschien wat lastiger. Gelukkig heeft Wadapartja wat voor je moeder. Een compleet verzorgde brunch. De #jemoederdagbox is voor alle soorten moeders geschikt. Van stief- tot grootmoeders. Stuk voor stuk verdienen al deze vrouwen op deze speciale dag wat extra liefde. Kom de box zelf afhalen of laat hem gemakkelijk bezorgen door Wadapartja.

Bestel

TukTuk Moederdagactie | Meerdere ondernemers

Een lekker ontbijt of heerlijke brunch en een fotomoment in één. Laat jouw moederdagontbijt of -brunch van Stadslab Groningen bezorgen met de TukTuk van SBS Fotomarketing. Met de mobiele PhotoBooth wordt een leuke foto gemaakt om deze dag nooit weer te vergeten. Eentje voor aan de muur of op de koelkast. Maak het cadeau compleet met een fraaie bos bloemen van de Opfleurist.

Bestel

High Tea | 't Feithhuis

Maak Moederdag extra feestelijk met een heerlijke High Tea. 't Feithhuis Groningen bezorgt het gratis aan huis in Groningen, Hoogkerk, Eelde Paterswolde en Haren. De high tea bestaat uit mini sandwiches, scones met jam, quiche, macarons, diverse soorten gebak en een assortiment aan thee. Speciaal voor deze bijzondere dag kun je er ook een prachtige etagère van leisteen bij bestellen. Samen nog even nagenieten? Dan brengen ze graag een fles cava voor je mee. Proost!

Bestel

Moederdagcadeau in stijl | Feestverhuur Groningen

Wil je jouw moeder extra verrassen? Laat dat maar over aan Feestverhuur Groningen. Van een luxe giftbag tot chocola en bloemen. Alles wat moeders lekkers, leuk en mooi vinden zit in dit speciale pakket. En de heliumballon zorgt ongetwijfeld voor grappige momenten. Laat het gratis bij je moeder thuis bezorgen. Geheel in stijl. Als dat geen feestje wordt?

Bestel

Moederdagpakket | De Twee Provinciën

Vanwege het doorslaande succes van de paas- en barbecue-actie van De Twee Provinciën heeft het restaurant goed nieuws. Voor deze dag hebben ze een lekkere brunch voor de liefste vrouw ter wereld. Van luxe broodjes tot scones en verse aardbeien met meringue. Hoe lekker het ook allemaal klinkt, deze brunch is natuurlijk niet om te delen. Alles is speciaal voor je moeder. Vindt ze vast heerlijk!

Bestel

Schiere Poedie Poffert | Mecca/Van der Laan

Zwaar van chocola en stevig van smaak. De Schiere Poedie Poffert is hét Moederdagcadeau voor moeders in Oldambt. Bert van Vondel bedacht speciaal voor deze dag een exclusieve verwenpoffert van chocolade. Hij maakt de poffert op ambachtelijke en traditionele wijze. Ze zijn af te halen bij Mecca en Van der Laan. Er zijn er slechts 120 gemaakt, dus wees er als papa, zoon of dochter snel bij. Alle moeders houden namelijk wel van chocola. Dit lekkers wil je haar toch niet onthouden?

Lees meer en bestel

High tea & brunch | Van der Valk

De Van der Valk hotels in Groningen zitten deze Moederdag zeker niet stil. Van een brunch tot een special met een 4-gangen menu of een high tea voor thuis. Niks is te gek. Met de brunch kun je haar uitgebreid laten genieten de keukentafel. Verras jij liever met scones, brownies en een uitgebreid assortiment aan thee? Dan is de high tea box meer wat voor je moeder. Van der Valk Westerbroek verzorgt de brunch en de Moederdagspecial. Van der Valk Hoogkerk levert de heerlijke high tea box. Welke kies jij?

Bestel

Ontdek ook