Paasbrunch in Groningen

17 en 18 april is het Pasen. Een goed moment om gezellig met elkaar van een uitgebreid ontbijt of een feestelijke brunch of lunch te genieten. Geen zin om zelf in de keuken te staan? Dan kun je ook buiten de deur aanschuiven voor de paasbrunch. Of laat iets lekkers thuisbezorgen. Op deze plekken moet je zijn voor een zalig paasfeest. 

Feithhuis | Paasbrunch voor het hele gezin

Martinikerkhof 10 - Een etagère vol met hartige en zoete lekkernijen, een goedgevulde broodmand en een feestelijke cocktail van verse jus d'orange en cava. Dat is de paasbrunch van Feithhuis in een notendop. Ook aan de kleintjes is gedacht, met poffertjes, cupcakes en een surprise ei.

Reserveer

Wadapartja | De beste paasbrunch van het jaar

Pottebakkersrijge 21 - Op Tweede Paasdag serveert Wadapartja Westerhaven een speciale paasbrunch. Denk aan een vers geperst sapje mango-wortel-jus-munt, glaasje bubbels en een warme drank naar keuze. Oja, en een plank vol zoete en hartige gerechtjes zoals toast avocado, gepocheerd eitje, kaneelbroodjes, hartig taartje met Hollandse asperges met rauwe ham van Boersma, brioche creamcheese met zalm, lemonwhite chocolate rolls, paastiramisu met advocaat en chocolade. Misschien dat de paashaas ook nog even komt langshuppen.

Reserveer

Prinsenhof | Vier de paasdagen in stijl

Martinikerkhof 23 - Wie kiest voor de Prinsenhof, kiest voor een unieke omgeving. Op beide paasdagen kun je hier tussen twaalf en drie luxe brunchen in de monumentale Kloosterkerk. En luxe wordt hier serieus genomen. Je wordt ontvangen met een glas cava en de brunch bestaat onder andere uit verschillende soorten gerookte vis, diverse salades en een assortiment van zoete lekkernijen uit eigen patisserie. Een vorstelijke brunch, kun je wel zeggen.

Reserveer

Hotel Schimmelpenninck Huys | Paaswaardig brunchbuffet

Oosterstraat 53 - Het kan weer! Heerlijk uit brunchen met Pasen bij Hotel Schimmelpenninck Huys. Kom op Eerste of Tweede Paasdag genieten van rijk gedekte tafels met verse en (h)eerlijke gerechten. De keukenbrigade onder leiding van Erik Dreijer komt vroeg uit de paasveren om jouw Pasen culinair compleet te maken. Geniet bijvoorbeeld van een zeer uitgebreid warm buffet met aardappeltjes met rozemarijn en knoflook, verse groenten, Boeuf Bourguignon, zalmfilet met dille en veel meer. Daarna volgt een feestelijk dessertbuffet. Kinderen van 4 tot 12 jaar eten voor de halve prijs.

Reserveer

Du Nord | Paasbrunch box voor thuis

Hoogstraatje 4 - Du Nord maakt het je met Pasen extra makkelijk om bij jou thuis een compleet verzorgde brunch op tafel te zetten. Als jij de tafel mooi dekt dan zorgen zij voor de rest. Croissantjes, luxe broodjes, divers beleg, verse jus d’orange, scones, scrambled eggs en nog meer. Deze goedgevulde paasbrunch box is te bestellen vanaf 2 personen en kan op Eerste of Tweede Paasdag afgehaald worden. 

Bestel

Beijk | Paasbrunch box voor thuis

Geen stress in de keuken en toch uitgebreid tafelen met de mensen die je liefhebt. Dat klinkt goed, toch? De chef-kok van Beijk Catering heeft een speciale paasbrunch box samengesteld. Naast een huisgemaakte tomatensoep bestaat de brunch ook uit heerlijke broodjes, roerei, ambachtelijke salades, een appel-kaneelmuffin, wrapstick, fruit, yoghurt en een smoothie. Hier krijg je mooie paasservetten en een zakje chocoladepaaseitjes bij. De brunch wordt gekoeld thuisbezorgd in een luxe box. Jij hoeft alleen maar de tafel te dekken en te genieten. Bestellen kan tot vrijdag 15 april.

Bestel

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief