Cadeaus voor vaderdag

'Olle Grieze' t-shirt

Toegeven dat hij wat grijzer wordt doet hij liever niet. Maar ook hij moet er een beetje aan geloven. Dit kan gelukkig volledig in Groninger stijl en met een flinke dosis zelfspot. Kan hij wel aan. Net als dit t-shirt. Zit als gegoten en staat hem ongetwijfeld goed. Ook beschikbaar in een grieze met rode variant.

Bekijk

Vanhulley boxershort 'Kon Minder'

Zijn oude boxershorts mogen wel een keertje vervangen worden. Door wat hips. Met de boxershorts van Vanhulley zit hij altijd goed. Ze worden gemaakt in Groningen door vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo is hij maatschappelijk verantwoord én stijlvol bezig. Kon minder, toch?

Bekijk

Espressokopje 'G'

Help hem gerust een beetje op weg 's ochtends. Maak een lekkere espresso voor hem en schenk deze in dit leuke espressokopje. Kan hij er weer helemaal tegenaan. En je weet wat ze zeggen: een blije vader in de morgen brengt een dag zonder zorgen. 

Bekijk

Boek 'FC Hopeloos'

Voor de voetbalvader. Nu hij niet naar voetbal kan, komt het wel naar hem toe. Met dit boek over de romantiek en tragiek van de kelderklasse is hij wel even zoet. Van de clubkantine tot steenkoude kleedkamers en de kraker tegen het buurdorp. Alle aspecten van de voetbalclub ver in de provincie komen voorbij. Pas op dat hij niet opeens gaat juichen in de woonkamer.

Bekijk

'Er Gaat Niets Boven Groningen' kookschort

Er gaat niets boven de kookkunsten van vaders. Althans, dat zegt hij. Wat in ieder geval zeker is, is dat hij met dit kookschort aan graag de keuken in gaat. Zo houdt hij de boel schoon en ziet hij er ook nog eens stijlvol uit. Een echte thuischef. 

Bekijk

Groninger sokken

Stoere vaders dragen sokken met een printje en Gronings tintje. Geen effen zwart, maar met kekke opdruk. Staan goed onder zijn schoenen, ook de nette. Bovendien raakt hij ze niet meer zo makkelijk kwijt. Deze leuke sokken houdt hij altijd in het zicht.

 

Bekijk

Hardloopshirt 'Grunn'

Hij moet natuurlijk ook een beetje aan zijn conditie blijven werken. Dat gaat het beste met dit fraaie hardloopshirt. Het heeft een mooie, strakke fit en ademt goed. En met een echte Groninger opdruk natuurlijk. Met dit shirt aan gaat hij wel een extra rondje door Grunn runnen. Het shirt is ook als damesmodel beschikbaar. 

Bekijk

Ontdek ook