Valentijnscadeaus voor je laiverd

Deze maand hangt de liefde in de lucht. Gelukkig komen de leukste valentijnscadeaus ‘gewoon’ uut Grunn. De Groningen Store heeft hartverwarmende activiteiten bedacht voor iedereen die elkaar lief vindt. Bereid bijvoorbeeld samen een uitgebreid diner, neem je geliefde, beste vriend of vriendin mee voor een mooie wandeling of organiseer een spelletjesavond op zijn Gronings. Dit zijn de leukste Groningse items voor een gezellige doe-dag met zijn tweetjes. Want zeg nou zelf: alles is toch leuker met je laiverd?

Koken met je laiverd

Staan jij en je laiverd het liefst de hele dag samen te kokkerellen in de keuken? Geef dan echte Groningse kookspullen cadeau. Snij je groente voortaan op een houten plank met daarop de Martinitoren of de skyline van de stad. Nog geen echte keukenprins(es)? Probeer dan eens een Gronings gerecht uit een van de kookboeken.

Bestel online

Hardlopen met je laiverd

Hardlopen is misschien niet je favoriete activiteit, maar samen met je laiverd is alles leuk. Of je nou hardloopt in de stad of juist het prachtige landschap in de provincie ontdekt, het Grunn hardloopshirt is een echte musthave. Geef hem cadeau aan je laiverd en koop er ook meteen eentje voor jezelf. 

Bestel online

Wandelen met je laiverd

Struin samen met je laiverd Stad en Ommeland af tijdens een heerlijke wandeling. Geniet van de prachtige natuur van het Lauwersmeergebied of het Schildmeer. Blijven jullie liever in de stad? Breng dan eens een bezoekje aan de hofjes of zwerf langs het water van de diepenring. In de Groningen Store hebben we gidsen voor alle soorten wandelingen.

Bestel online

Fietsen met je laiverd

Stap op de pedalen en fiets samen met je laiverd de hele provincie door. Ploeter samen op karakter tegen de wind in en rijd van Lauwerzee tot Dollard tou met één van de verschillende fiestkaarten. 

Bestel online

Badderen met je laiverd

Schuim, bubbels en rust. Ontspan samen met je laiverd, of juist lekker even alleen. En hoe doe je dat beter dan met een zeep die niet alleen goed is voor je huid, maar ook voor het mileu? SOAP7 is een kleine zeepfabriek in De Biotoop in Haren waar op ambachtelijke wijze zepen gemaakt worden. Alles is 100% natuurlijk: geen synthetische kleurstoffen, geen irriterende geurstoffen. 

Bestel online

Spelletjes doen met je laiverd

Zijn jij en je laiverd competitief ingesteld en gaan jullie graag de strijd met elkaar aan? Kijk dan eens naar een Gronings spelletje. Kwartet met gebouwen van de stad of speel een potje kaartje met Groningse iconen. Doen jullie het toch liever wat rustiger aan? Pak er dan een puzzel bij en leg samen gezellig de juiste stukjes bij elkaar. 

Bestel online

Ontdek ook