Valentijnscadeaus voor je laiverd

Deze maand hangt de liefde in de lucht. Gelukkig komen de leukste valentijnscadeaus ‘gewoon’ uut Grunn. De Groningen Store heeft hartverwarmende activiteiten bedacht voor iedereen die elkaar lief vindt. Ga bijvoorbeeld lekker samen badderen, neem je geliefde, beste vriend of vriendin mee om te sporten of ga lekker samen smullen op zijn Gronings. Dit zijn de leukste Groningse items voor een gezellige dag met zijn tweetjes. Want zeg nou zelf: alles is toch leuker met je laiverd?

Valentijnspakket

Verras je laiverd (of jezelf) deze Valentijn met een pakket vol hartverwarmende producten uit Groningen. Proef de witte chocolade met een vleugje aaierbal en geniet van thee uit de lieflijke Groningse mok. Gezellig toch?

Bestel online

Smullen met je laiverd

Er gaat niets boven de smaak van chocolade met een Groninger twist. Met waddenzout, oude wijvenkoek óf met een vleugje aaierbal. Daar is geen chocola van te maken, zou je denken. Maar de Groningers denken daar anders over. Geef hem cadeau aan je laiverd en koop er ook meteen eentje voor jezelf. Laat het je smaken.

Bestel online

Matchen met je laiverd

Gek op Groningen? Je kunt natuurlijk zelf laten zien dat je een trotse Groninger bent. Maar er gaat niets boven samen uitdragen dat Groningen je favoriete plek is. Kies de tekst die bij jullie past en zeg het met je matchende T-shirts. 

Bestel online

Badderen met je laiverd

Schuim, bubbels en rust. Ontspan samen met je laiverd, of juist lekker even alleen. En hoe doe je dat beter dan met een zeep die niet alleen goed is voor je huid, maar ook voor het mileu. SOAP7 is een kleine zeepfabriek in De Biotoop in Haren waar op ambachtelijke wijze zepen gemaakt worden. Of kies voor de echte regionale koolzaadzeep waarbij koolzaad wordt gebruikt van het Groninger platteland.

Bestel online

Sporten met je laiverd

Hardlopen is misschien niet je favoriete activiteit, maar samen met je laiverd is alles leuk. Of je nou hardloopt in de stad of juist samen op de pedalen stapt en fietst door de hele provincie. Het Grunn hardloopshirt of fietsshirt is een echte musthave. Geef hem cadeau aan je laiverd en koop er ook meteen eentje voor jezelf. 

Bestel online

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief