Break Out Grunopark

‘Wij zijn het Zwitsers zakmes van de outdoor-recreatie.’ Eigenares Anne- Marike Swieter vertelt gloedvol over het familiebedrijf. Break Out Grunopark is een magneet voor een grote verscheidenheid aan doelgroepen; iedereen kan er plezier maken zonder last van elkaar te hebben. ‘Je hebt hier studentenverenigingen, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, gezinnen… alles door elkaar.’ Anne-Marike straalt ervan.

Break Out Grunopark heeft:

  • Outdoor-recreatieSportieve activiteiten: paintball, waterski, klimpark, boogschieten, escaperooms en meer
  • Een mooie plek om te eten & drinken, praten, slapen, feesten en doen

"Wij zijn het Zwitsers zakmes van de outdoor-recreatie"

Alles bij elkaar is dit haar grote beloning, vertelt ze: ‘Ik doe dit al 20 jaar en ik raak er nooit op uitgekeken.’ De gigantische diversiteit aan mensen, uit alle lagen van de bevolking. Iedereen voelt zich er thuis. Haar achtergrond in het maatschappelijk werk komt soms nog goed van pas. Bijvoorbeeld om te bemiddelen bij een meningsverschil op de camping, of het vele personeel en stagiaires bijstaan in hun persoonlijke besognes. Hier toont zich haar hands-on mentaliteit, die ze door haar moeder met de paplepel ingegoten heeft gekregen. ‘Mams zei altijd dat het niet uitmaakt hoe je eruitziet, maar hoe je bent’.

In Harkstede en wijde omtrek was het sinds lang een begrip: het Grunopark, dat destijds nog door Anne-Marikes vader bestierd werd. ‘De focus lag toen vooral op camping, kantine en waterski.’

Vader Swieter had een droom voor een groot complex op deze locatie, met veel sportieve activiteiten. ‘Hij was prof volleyballer. Dat sporthart zag je overal in terug.’ Hij durfde gekke dingen te doen die niemand anders wilde. ‘Een billboard-schans? Prima, zet hier maar neer.’ Meestal pakte dat goed uit, met zijn manier van werken.

Inmiddels is er een enorme menukaart met sportieve activiteiten: paintball, waterski, klimpark, boogschieten, escaperooms. En dat is nog niet alles. Voor de toekomst maakt Anne- Marike plannen voor een Escape from Mars-escaperoom en een nieuw restaurant: ‘Dat past goed aan deze kant van de stad, want zoveel geschikte plekken voor koffie of eten zijn hier nog niet.’ Laagdrempelig, met goede kwaliteit en eerlijke producten, waar iedere gast zich thuis voelt. Net als op de rest van het terrein.

Contact

Hoofdweg 163, Harkstede
T: 050 - 541 17 06
E: info@breakout-grunopark.nl
www.breakout-grunopark.nl