Uit- en thuistips

We gaan minder uit, maken het thuis extra gezellig. En daar springen Groningers creatief op in. Ze bouwen terrassen, bezorgen thuis of regelen online vermaak. De komende weken vind je hier alle uit- en thuistips, voor en door Groningers. Samen maken we er het beste van. Gelukkig ben je in Groningen!

Wil je ook een tip aanmelden? Dat kan hier. 

Wat zoek je

Sorteer op:

120 resultaten

Programmeerlessen voor Thuisblijvers
Onderzoekers

1 juni, 4 juni en nog 7 dagen, Groningen

Heb jij techniek altijd al reuze interessant gevonden en wil je hier meer over leren? Dan is dit je kans. De Jonge Onderzoekers bieden nu online programmeerlessen aan.
Kinderen
Toetjespost van TOET
TOET

t/m 30 juni, Groningen

Toetjespost! TOET Groningen verzendt nu heerlijke taartjes en brownies naar jouw huis. Dus jezelf verwennen met een heerlijke brownie of Rocky Road? Of je familie en vrienden laten weten dat je aan ze denkt in deze moeilijke tijd? Toet regelt het voor je.
Eten/Drinken
Quarantaine Doe-Tips van het Groninger Museum
Groninger Museum

t/m 30 juni, Groningen

Het Groninger Museum geeft thuisblijvers iedere week een nieuwe creatieve opdracht. Deel je creatie en maak kans op toffe prijzen!
Kinderen
Online lessen Yoga Studio Oldambt
Yoga

t/m 30 juni, Groningen

Online yogalessen vanuit Oldambt voor iedereen die gezond wil blijven en lekker thuis wil bewegen.
Binnensport
Daar Fregnone DIY bezorgt thuis
DIY

t/m 29 juni, Groningen

Doordat de Zernike campus gesloten is bezorgt Luca van Daar Fregnone D.I.Y. de heerlijke italiaanse gerechten nu bij jou thuis!
Eten/Drinken
Fitclub Rodenburg heropent buiten
Fit

t/m 1 september, Leek

Fitclub Rodenburg Leek heropent aanstaande maandag! De voordeuren blijven nog wel even op slot maar het terrein achter de hal gaat open voor fitness en groepslessen. 
Buitensport
Online danslessen Kunstencentrum De Klinker
Cultuurhuis de Klinker

t/m 30 juni, Groningen

Dansdocente Ina Possel van Kunstcentrum de Klinker nam een aantal filmpjes op, zodat je ook thuis in beweging kunt blijven. Dansen maar!
Kinderen
Afhaal- en bezorgservice de Beren Groningen
De Beren

t/m 30 juni, Groningen

Bestel jij een heerlijke saté of ga je toch liever door de spareribs? Allebei mag natuurlijk ook! Bestel nu bij de Beren Groningen voor afhalen of bezorgen en geniet van de verschillende menu's die zij speciaal voor jou hebben samengesteld.
Eten/Drinken
Shoppen op afspraak bij Vic
VIC

t/m 30 juni, Groningen

Vic Groningen heeft nu 'shoppen op afspraak' in het leven geroepen. Onder de huidige omstandigheden kun je nu alleen in alle rust shoppen. Je bent de enige klant in de winkel en je komt buiten huidige openingstijden. Je mag ook je partner meenemen.
Winkelen
Contactloos afhalen bij Smaakaron
Smaakaron

t/m 30 juni, Groningen

In deze moeilijke tijden kunnen we zeker getroost worden met een paar heerlijke macarons, toch? Smaakaron is open en geeft om jouw veiligheid. Daarom kun je nu contactloos de heerlijkste macarons komen afhalen.
Eten/Drinken
Samen zijn wij Haren
Bezorgen

t/m 30 juni, Haren

Shared Spaces Haren & Begeman Retrofood hebben de handen uit de mouwen gestoken en zijn daarom samen een project gestart om winkeliers en de bewoners van Haren & Onnen te helpen. De Samen zijn we Haren bezorgservice.
Eten/Drinken
Weekmenu aan huis bezorgd (€2,50 korting voor zorgmedewerkers)
Smaeckmakers gerecht

t/m 30 juni, Groningen

De Smaekmakers willen niet stilvallen maar gewoon lekker blijven koken. Want vooral nu is goed eten belangrijk, toch? 
Eten/Drinken
Steun het Land van Kokanje nu & geniet later
Land van Kokanje

t/m 1 juli, Groningen

Koop een tegoedbon voor €50,- ter waarde van € 55,-. Hiermee steun je het Land van Kokanje nu en geniet je later!
Eten/Drinken
SPOT Groningen Thuis
SPOT

t/m 30 juni, Groningen

Balen! Het concert of de voorstelling waarop je je zo op had verheugd is afgelast. Daarom komt SPOT nu met een digitale programmering. Elke week selecteert SPOT concerten en voorstellingen voor jou die je thuis vanaf de bank gratis kunt bekijken.
Activiteiten
Deliyo delivery in Groningen
Deliyo

t/m 30 juni, Groningen

Het Coronavirus slaat landelijk een groot wreed gat in onze samenleving. DeliYo moest de lunchroom sluiten, maar biedt jou wel een voedzame en betaalbare lunchoptie zonder dat jíj er de deur voor uit hoeft in stad Groningen!
Eten/Drinken
Bestel een gezond bowl of juice bij Rå
Bowl Ra

t/m 1 juli, Groningen

Gezond, transparant en duurzaam eten op eenvoudige en innovatieve wijze. Rå is in 2018 opgericht door twee buitenlandse studenten die van mening waren dat het aanbod van gezond voedsel in Groningen te beperkt was.
Eten/Drinken
El Santo afhalen & bezorgen
El Santo

t/m 30 juni, Groningen

Goed nieuws! Vanaf nu kun je de gerechten van El Santo afhalen en laten thuisbezorgen. Kom je afhalen? Dan krijg je gratis een mooie fles wijn van El Santo cadeau. Bestellen maar!
Eten/Drinken
Cook-Ing bezorgt bij jou thuis
Cook-Ing

t/m 30 juni, Groningen

Cook-Ing komt met goed nieuws in deze minder leuke tijd. Cook-Ing heeft nu tijdelijk weer de maaltijden to go. Dagelijks koken zij verschillende gerechten en gedurende de week verandert het menu. Variërend eten dat wordt thuisbezorgd. Genieten.
Eten/Drinken
Eten in Winsum
Eten in Winsum

t/m 30 juni, Winsum

Woon je in Winsum en heb je zin in een heerlijke maaltijd? Op Eten in Winsum vind je alle horeca in Winsum waar je iets kunt bestellen of afhalen.
Eten/Drinken
Drive Indo Javaans Eetcafé
Javaans

t/m 30 juni, Groningen

Het Javaans Eetcafé uit Groningen zit niet stil tijdens deze Corona crisis. Het café heeft een heuse 'Drive Indo' in het leven geroepen. Je kunt straks dus gewoon je gebakken pisang ophalen en je hoeft de auto niet eens uit. Wat een geluk.
Eten/Drinken
Maak iets moois!
Sieraden

t/m 30 juni, Groningen

Workshop sieraden maken at home. Je kunt nu gezellig thuis aan de slag met een DIY pakket om een eigen sieraad te maken. Aan de hand van je kleurkeuze stuurt Jeanet je een voorbeeld. Enthousiast? Dan krijg je dit in een eigen materialenpakket. Succes!
Workshop
Volg yogalessen van Yoga Wieteke
Yogawieteke

t/m 30 juni, Groningen

Volg online de yogalessen van Yoga Wieteke via Zoom.
Binnensport
Springs 050 live lessen
Springs

t/m 30 juni, Groningen

Omdat Springs 050 momenteel gesloten is hebben ze besloten online live lessen te geven. Zodat je thuis toch fit kunt blijven!
Binnensport
Bistro Basta waardebon & afhaalmenu
Bistro Basta

t/m 30 juni, Groningen

Ook Bistro Basta probeert in deze tijd het hoofd boven water te houden. Koop een Basta waardebon en ontvang een leuk kado! Of bestel iets lekkers van het Bistro Take-away menu. Support the local en help Bistro Basta.
Eten/Drinken