Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Qmusic the Party XL

Deze voorstelling stond aanvankelijk gepland op 11 december 2021

Inclusief servicekosten

Dé Qmusic Foute Party XL-4 uur fout komt naar MartiniPlaza!

Qmusic the Party XL 

Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Qmusic the Party XL – 4uur FOUT! komt naar MartiniPlaza met als special guest: T-Sp…

Inclusief servicekosten

Dé Qmusic Foute Party XL-4 uur fout komt naar MartiniPlaza!

Qmusic the Party XL 

Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Qmusic the Party XL – 4uur FOUT! komt naar MartiniPlaza met als special guest: T-Spoon en The Party Animals. 4 uur lang alleen maar over de top met hits die net zo vast in je geheugen staan, als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Schreeuw ‘I gotta know right now’ in het paradijs bij je dashboardlichtje en ga boom, boom, boom, boom over de dansvloer met een echte Vengaboy. De DJ’s van Qmusic trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures. En jij geniet je helemaal suf in je met veren uitgedoste glitterjurk, je roze rokkostuum of je… nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in. Qmusic zorgt ervoor dat het één grote “OJAAAAAA” avond wordt. Het thema van de avond is OVER DE TOP!

Special guest: T-spoon

Wie terugverlangt naar de dance-scene van de jaren 90, kan niet om T-spoon heen. Internationaal bestookten ze de hitlijsten met meer hits dan beats per minuut. Nu is het moment eindelijk daar en brengen zij samen een dynamische show met louter en alleen hun grootste hits. Wie ze kent niet…… No Time 2 Waste, Mercedes Benz, Smiling, See The Light, Part of My Life en natuurlijk de megahit S.. On The Beach.

Meer informatie

  • Deuren open: 20:00 uur
  • Party time: 21:00 – 01:00 uur
  • Thema: OVER DE TOP!
  • Line up: twee Q Music DJ’s, T-Spoon en Charly Lownoise
  • Leeftijd: 18+
  • Staanplaatsen
  • Heb je hulp nodig bij het bestellen van je tickets? Neem dan contact op met: liveoplocatie@fletcher.nl

  • In verband met de COVID-19 maatregelen heeft dit evenement niet kunnen plaatsvinden op 11 december 2021. De nieuwe datum voor dit evenement is 1 oktober 2022.

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief