rapalje-em2-groningen_4146761408.jpg
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Rapalje - Celtic Folk Night

Stampende jigs en reels, gevoelige ballades en een vleugje heavy metal nemen je mee door Schotse hooglanden, Ierse vlakten, taveernes en herbergen. Wees gewaarschuwd, stilzitten is moeilijk..

Tweeduizend jaar geleden werden de Kelten verdreven van het vasteland van Europa. Alle Kelten? Nee, een band bleef dapper weerstand bieden aan de toestroom van nieuwerwetse pop en rock en vond zo zijn eigen plek in de wereld van de moderne muziek. Gewapend met niets dan hun instrumenten en hun stem trekt Rapalje op strooptocht langs clubs, podia en theaters zover het oor reikt.

Rapalje speelt vanavond in jouw favoriete herberg tijdens de Celtic Folk Night. Je wordt welkom geheten door je vrienden, de bier kruiken zijn gevuld en de whiskyfles staat op tafel. Je hoort bij de ruige mannen en schone deernes die thuishoren in de Schotse Hooglanden.

Laat je daarnaast verleiden door de culinaire hoogstanden van de Cooking Highlander of ga boogschieten bij Noorderpijl tijdens een wandeling over het bijzondere terrein.