Good Luck to You, Leo Grande

Nancy Stokes, een gepensioneerd lerares en weduwe, smacht naar een avontuur, een connectie en naar seks, goede seks.

Neem alvast een kijkje

Haar man Robert verzorgde voor Nancy een huis, een familie en – op het zicht – een goed leven. Maar goede seks stond niet op het menu. Wan…

Haar man Robert verzorgde voor Nancy een huis, een familie en – op het zicht – een goed leven. Maar goede seks stond niet op het menu. Wanneer Robert komt te overlijden bedenkt Nancy een plan. Ze gaat op zoek naar avontuur en naar de voldoening die ze al die jaren gemist heeft. En dat avontuur vindt ze in de vorm van een sekswerker genaamd Leo Grande. In een anonieme hotelkamer ontmoeten ze elkaar. Leo ziet er in het echt net zo uit als op zijn foto, maar Nancy had niet gerekend op goede seks én een goed gesprek. Leo heeft over alles een mening en hoewel hij niet altijd de waarheid vertelt, vindt Nancy hem leuk. En hij haar. Haar seksuele zelfverzekerdheid groeit en Nancy begint te ontspannen. Tijdens de stiekeme afspraken verschuift de machtsdynamiek en brokkelen de secuur opgebouwde façades langzaam af.


‘Good Luck to You, Leo Grande toont hoe simpel het kan zijn om een onderhoudende film te maken’… ‘Verfrissende komedie over een weduwe op zoek naar een orgasme’… ‘De dialogen tussen Nancy en Leo zijn spitsvondig en geestig, maar voelen toch natuurlijk’ (NRC ).

‘Emma Thompson geeft een zinderende masterclass acteren. De Britse speelt vol overgave een rigide weduwe met seks-drive’ (De Filmkrant).

Wanneer

  • Donderdag 1 december 2022 20.00 - 21.55 uur
  • Zaterdag 3 december 2022 20.00 - 21.55 uur

Prijzen

  • Regulier€ 9,50

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief