Bevrijdingsvuur
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Bevrijdingsfestival Groningen radio

Tijdens deze speciale editie van het bevrijdingsfestival Groningen wordt op een unieke locatie in de stad Groningen een pop up studio gebouwd waar 10 uur lang het thema vrijheid vol in de spotlight staat.

Locatie

Adres:
Stadspark
Campinglaan 1
9727 KH Groningen
Plan je route

Achter de schermen van het Bevrijdingsfestival Groningen wordt hard gewerkt aan een speciale editie van het festival. Door de huidige corona maatregelen is het dit jaar helaas niet mogelijk om een grootschalig publieksevenement te organiseren. Daarom zet de stichting Vier 5 mei vol in op een alternatief waarin de kern van het festival overeind blijft staan. En welk medium is daar beter voor te gebruiken dan de radio?

Op een unieke locatie in de stad Groningen wordt een pop up studio gebouwd waar 10 uur lang het thema vrijheid vol in de spotlight staat tijdens een radioshow met livestream. De verhalen van de vrijheid worden gedeeld door gebruik te maken van video, spoken word, reportages en interviews. Natuurlijk met een muzikale omlijsting zoals je die mag verwachten van het Bevrijdingsfestival Groningen. Deze visuele radio uitzending is live te volgen via diverse media kanalen.

Prijzen

  • Gratis