Expositie 'Klaar? Af!'

De alumni van de Klassieke Academie 2022 staan in de startblokken en tonen hun prachtige werk in de expositie ‘Klaar? Af!’ in de Salon vanBeresteyn in Veendam.

Locatie

Adres:
Salon Theater vanBeresteyn
Museumplein 5 A
9641 AD Veendam
Plan je route

Meer informatie

Meer informatie

De alumni van de Klassieke Academie 2022 staan in de startblokken en tonen hun prachtige werk in de expositie ‘Klaar? Af!’ in de Salon vanBeresteyn in Veendam. Deze veelzijdige expositie is te zien van 17 augustus t/m 11 december, met werk van Maaike van Veen, Paulien Sprenger, Harrie Medema, Annette Hoolsema, Ina Zweverink, Fleur Krist, Marian Hangyi-Vos, Kayla van der Schuit en Edwin van der Veen.

De kunstenaars laten een verscheidenheid aan onderwerpen zien, dit aan de hand van persoonlijke thema's, waaronder dagelijkse rituelen, onrecht, zelfacceptatie, licht en beweging van het licht, eigen gecreëerde werelden, uitgevoerd in verschillende technieken.

Salon vanBeresteyn is de galerie in het Theatercomplex vanBeresteyn. Kunstenaarsvereniging AKKA treedt op als galeriehouder. De Salon is dagelijks te bezoeken tijdens openingstijden van het cultuur- en congrescentrum vanBeresteyn. Adres: Museumplein 5A, 9641 AD Veendam. De ingang is via het Grand Café en gratis toegankelijk.

Wanneer

  • Dagelijks t/m 11 december 2022 12.00 - 19.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief