Ontdekkingstocht op het wad
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Ontdekkingstocht op het wad

Ga mee op deze vaartocht over de Waddenzee waarbij je de Waddenzee gaat verkennen waarbij de schipper je alles vertelt over eb en vloed, zeehonden en bruinvissen. Onderweg maak je nog een wandeling op een zandplaat. Tickets zijn online verkrijgbaar.

Kom aan boord en ga met ons mee de Waddenzee verkennen. Deze ontdekkingstocht per boot neemt je mee langs zandplaten met zeehonden en de schip…

Lees verder

Kom aan boord en ga met ons mee de Waddenzee verkennen. Deze ontdekkingstocht per boot neemt je mee langs zandplaten met zeehonden en de schipper vertelt je alles over eb, vloed, de zeehonden en bruinvissen. Dan gaat het anker uit en ga je aan land. Afhankelijk van de omstandigheden op het water is dit Engelsmanplaat, het Rif of de westpunt van Schiermonnikoog. Hier maak je een prachtige wandeling. Soms kom je langs mosselbanken en op andere momenten langs slikvelden of mooie uitgesleten geulen. Onderweg kun je schelpen zoeken en krijg je uitleg over dit bijzondere natuurgebied dat niet voor niet de Werelderfgoed status heeft. Wist je dat onze Waddenzee het grootste getijden gebied ter wereld is en dat vanuit de hele wereld hier dieren komen broeden, foerageren en uitrusten? Onder begeleiding van een gids ervaar je dit gebied op haar mooist. Aan boord zijn slechts 16 plekjes beschikbaar, tickets zijn verkrijgbaar voor 35 euro per persoon. 

Lees minder

Prijzen

  • Regulier€ 35,00 Kinderen t/m 3 jaar gratis

Kenmerken

Kijkwijzer

  • Voor alle leeftijdenJa

Doelgroep

  • KinderenJa
  • GezinnenJa
  • VolwassenenJa