Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Bierfestival 050

Kom langs op 23 en 24 juni bij Restaurant Graansilo Eten & Drinken en ontdek de wereld van lokale bier met ons. Samen heffen we het glas op Bierfestival 050!

Groningen is een nieuw bierfestival rijker. Op 23 en 24 juni zal op het Graansilo terrein in de stad Groningen Bierfestival 050 gehouden worden. Dit bierfestival zal in het teken staan om de lekkerste biertjes van de brouwerijen uit de provincie Groningen te kunnen proeven.

Groningen kent een rijke historie betreft lokale brouwerijen. Al in de 17e eeuw waren er tientallen brouwerijen met name in de stad Groningen te vinden, en heeft Groningen meer biercultuur dan de meeste mensen denken. Tijdens Bierfestival 050 kun je daarom (nog beter) kennis maken met biertjes uit Groningen; door ze te proeven!

De brouwerijen Baxbier, Martinus, Graansilo, Het Zotte Kalf, De Prael, en brouwerij Hoogkerk zullen op deze eerste editie te vinden zijn.

Van IPA tot verfrissend witbiertje, er is voor ieder wat wils! Dus trommel je vrienden op en kom proosten op Bierfestival 050. 

Prijzen

  • Reguliervan € 10,00 tot € 15,00 inclusief een proefglas en een consumptiemunt

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief