Zomerprogramma

Mooie wijken Kinderzomerprogramma

Heb jij ook zo’n zin in de zomervakantie? Alle kinderen en jongeren uit de Korrewegwijk en De Hoogte zijn verzekerd van een superleuke zomer! Of je nu wel of niet met vakantie gaat dit jaar, wij zorgen voor zes vakantieweken boordevol activiteiten.

De activiteiten
Kinderen en jongeren van 1 t/m 18 jaar
Elke week in de zomervakantie is boordevol met leuke activiteiten. Zo is er het timmerdorp, een foodfestival, een speelfestival en nog veel meer! Doe mee met het maken en opvoeren van een musical, het schilderen van een drijvende kunstwerk in de Floresvijver, de vele sport- en spelactiviteiten én kampeer op de kindercamping! 

Spetterend eindfeest
Op zaterdag 21 augustus tussen 15:00 en 17:00 uur, is er een spetterend eindfeest in het Molukkenplantsoen! Een afsluitend feest vol met muziek, dans en mooie creaties. Een feestelijke afsluiting, op de laatste zaterdag van de zomervakantie, voor iedereen in de Korrewegwijk en De Hoogte, jong en oud!

Programma
De Mooie Wijken zomervakantie is van 10 juli t/m 21 augustus. Bijna alle activiteiten zijn GRATIS en aanmelden is niet nodig (tenzij dit staat aangegeven).

Wanneer

  • dagelijks t/m 21 augustus 2021