Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

It’s a blast, you’re welcome

Na een korte winterstop luidt SIGN het nieuwe jaar in met een nieuwe tentoonstelling. Kunstenaars Alexandra Subota, Yang-ha en Lucie Sahner creëren deze maand tijdens een werkperiode hun eigen werelden in de ruimten van SIGN.

Locatie

Adres:
SIGN
Winschoterkade 10
9711 EA Groningen
Plan je route

Na de werkperiode in de eerste weken van 2022 zullen hun objecten, installaties, 2D en 3D combinaties deel uitmaken van sterke visuele settings die samen ‘It’s a blast, you’re welcome’ vormen, te zien van 22 januari t/m 20 februari. Ontdek tijdens de opening op zaterdag 22 januari om 17:00 uur (onder voorbehoud) de paradox van het dagelijks leven en de menselijke conditie in het nieuwe werk van Subota, Yang-ha en Sahner.


Breekbare illusies, oppervlakkige verleiding, cover-ups en transformaties komen ook tot uiting in het gebruik van ‘twijfelende’ materialen. Somberheid wordt bedekt met een laag glanzende, vrolijke zoetheid, en omringend geweld met cynische schattigheid. Onder lieftallig vocabulaire liggen tegenstrijdige tragedies. En er wordt gespeeld met een onthechting en vervagen van lichaamsgrenzen.

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief