VR experience

VR-experience in Zeehondencentrum Pieterburen

Zet de VR bril op om midden tussen de zeehonden in de Waddenzee te komen staan en ontdek wat het effect van het geluid van de mens is op zeehonden in de natuur!

Neem alvast een kijkje

Ontdek de nieuwe expo met unieke virtual reality belevenis “Are you talking to me?” in Zeehondencentrum Pieterburen. Het geluid van de zeehond wordt ook wel als ‘huilen’ ervaren, vooral wanneer het lijkt alsof ze hun moeder kwijt zijn geraakt. Vaak is de pup niet zo hulpeloos als dat het lijkt. Aan de hand van deze nieuwe expositie, een speurtocht voor de kinderen en de unieke virtual reality belevenis leer je de taal van de zeehond!

Wanneer

  • dagelijks t/m 30 augustus 202009.00 - 17.00 uur
  • Vanwege de Corona maatregelen is het verplicht om vooraf je bezoek te reserveren op datum en tijdslot (ochtend of middag), dit geldt ook voor donateurs, adoptanten, Wad- en Burenpas houders, kom je langs kaartjes en tickets die via externe partners zijn gekocht.

Prijzen

  • Volwassenen€ 9,50 Vanwege de Corona maatregelen is het verplicht om vooraf je bezoek te reserveren via www.zeehondencentrum.nl op datum en tijdslot, dit geldt ook voor donateurs, adoptanten, Wad- en Burenpas houders, kom je langs kaartjes en tickets die via externe partners zijn gekocht.
  • Kinderen€ 6,00 4-12 jaar Vanwege de Corona maatregelen is het verplicht om vooraf je bezoek te reserveren via www.zeehondencentrum.nl op datum en tijdslot, dit geldt ook voor donateurs, adoptanten, Wad- en Burenpas houders, kom je langs kaartjes en tickets die via externe partners zijn gekocht.
  • Kinderen€ 0,00 0-3 jaar Vanwege de Corona maatregelen is het verplicht om vooraf je bezoek te reserveren via www.zeehondencentrum.nl op datum en tijdslot, dit geldt ook voor donateurs, adoptanten, Wad- en Burenpas houders, kom je langs kaartjes en tickets die via externe partners zijn gekocht.