Night Laser
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Live at LOLA: Night Laser [DE] / Ginger Likes / Midnight Motel

Een avond Heavy Glam Metal, Sleazerock en Heavy Energie Rock ’N’Roll.

Locatie

Adres:
Lola
LOLA 050
Pelsterdwarsstraat 11
9711 Groningen
Plan je route

Night Laser uit Hamburg levert zeer energieke Heavy Glam Metal op zijn best. Met twee uitgebrachte albums - "Fight For The Night" (2014) en "L…

Lees verder

Night Laser uit Hamburg levert zeer energieke Heavy Glam Metal op zijn best. Met twee uitgebrachte albums - "Fight For The Night" (2014) en "Laserhead" (2017) - zijn ze een van de toonaangevende en meest interessante acts van de Duitse nieuwkomersscène. Deze verklaring wordt ondersteund door enthousiaste persrecensies en reacties van fans en meer dan 150 concerten in heel Duitsland en Europa. Of het een kleine bar is of een enorm festivalpodium zoals bij de Summer Breeze 2018 maakt niet uit. NIGHT LASER brengt altijd een ​​spannende show vol passie, fijne kunst van de muzikant en songwriting! NIGHT LASER, bekend als een superieure live band, speelde samen met grote bands van het genre zoals W.A.S.P., Rage, Bonfire, Treat, Powerwolf en nog veel meer. Zelfs Kai Hansen, frontman van de Duitse Heavy Metal-legendes Helloween, was verslaafd aan NIGHT LASER en gaf het huidige album een ​​speciale noot door enkele gastvocalen toe te voegen. Met hun authentieke stijl, de actie op het podium en een uniek geluid, heeft Night Laser elk publiek in een mum van tijd weten te veroveren. En ze zullen op deze manier doorgaan.

Ginger Likes is een rockband uit Groningen. Brengt je vrolijke en opwindende sleazerock! Kick ass rock met invloeden uit de klassieke rock van de jaren 70, de glam metal van de jaren 80 en de nieuwe golf van Scandinavische sleaze. Denk aan Kiss, Motley Crue, Backyard Babies en Hardcore Superstar. Kortom: zware, pakkende rocksongs, gemaakt om mee te zingen met een vuist hoog in de lucht!

Midnight Motel brengt je gegarandeerd zware, gemene gitaarrock. Losgeknoopte houthakkershemden, stoere jongens en rauwe gitaarsolo's. "Midnight Motel is seks op gitaren", volgens het bekende Nederlandse muziekblog "3voor12". De band speelt rock in zijn puurste vorm zoals het bedoeld was, in je gezicht, luid en melodieus. Deze ervaren rockers laten de muren druipen van het zweet, zowel in hun eigen land als in het buitenland, tijdens hun zeer energieke en dynamische liveshows. De band is de afgelopen twee jaar bezig geweest met het opnemen van hun debuutalbum "Adrenaline Junkies", dat in 2019 is uitgebracht.

Lees minder

Prijzen

  • van € 5,00 tot € 6,00 Voorverkoop € 5. Aan de deur € 6.