Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

StoryTrail Theaterwandeling Groningen

De geschiedenis van Groningen beleven? Acteur Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden krijg je van Johannes niet veel te horen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal. 

Johannes neemt je honderden jaren mee terug in de tijd. Je maakt kennis met eeuwenoude turfdragers en kooplieden. Je gaat op avontuur met de legendarische bisschop Bommen Berend. Je hoort het verhaal van Aletta Jacobs, de eerste vrouw die in Groningen kwam studeren. En je ontdekt hoe de toren van de Akerk zomaar opeens in elkaar kon storten.

Zo wandel je dwars door de rijke stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.

De StoryTrail stadswandeling Groningen begint op zondag 23 april 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

Prijzen

  • € 17,50

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief