Atelierroute

Atelierroute de Beetse ter Borg

Op 1 en 2 augustus zal in het mooie Westerwolde de 14 de editie van de atelierroute de Beetse ter Borg weer plaatsvinden.

Neem alvast een kijkje

Locatie

Adres:
Kopstukken 23
9584 TE Mussel
Plan je route

Een weekend vol kunst en kunstnijverheid in het decor van het mooie Westerwoldse landschap. U bent te gast bij kunstenaars en particulieren di…

Lees verder

Een weekend vol kunst en kunstnijverheid in het decor van het mooie Westerwoldse landschap. U bent te gast bij kunstenaars en particulieren die hun atelier en tuin voor u openstellen en zo'n 40 deelnemers de gelegenheid geven hun werk te presenteren. U ontmoet enthousiaste professionele en amateurkunstenaars en cursisten. Zij staan het hele weekend klaar om u te vertellen over hun inspiratiebronnen en werkwijzen. Op een aantal locaties wordt muziek gemaakt en hier en daar kunt u even bijkomen met een hapje en een drankje. De route heeft een lengte van ongeveer 5 kilometer en is vooral geschikt om te fietsen. Er zijn wegwijzers geplaatst en bij de locaties staat een grote witte vlag. Ook met de auto of wandelend zijn alle locaties bereikbaar. U kunt starten in Sellingen bij de Noordmee of in Sellingerbeetse. Houd er rekening mee dat de route voor een deel door een beschermd natuurgebied loopt waar honden niet zijn toegestaan. In de overige gebieden geld een aanlijn gebod.

Route en Locaties:  https://www.atelierroutedebeetseterborg.nl/route/  

Meer info
Alle locaties zijn op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur open en zijn gratis toegankelijk. De route is bij uitstek geschikt om te wandelen of te fietsen. Informatie over de kunstenaars en de route zijn te vinden op de site www.atelierroutedebeetseterborg.nl . Het kaartje van de route kan uitgeprint worden. Adres voor informatie over de route is Kopstukken 23, 9584 TE Mussel.

 

Lees minder

Wanneer

  • dagelijks vanaf 1 augustus 2020 t/m 2 augustus 202010.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • Gratis