Taart
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Verrassingsboxen met taart

Maak thuis een mini feestje met de zoete tafel van Saakje het Bakmeisje. Verras iemand, of jezelf met een doosje met heerlijke taartjes en zoete hapjes.

Locatie

Adres:
Westersingel 20
9718 CL Groningen
Plan je route

Normaal gesproken bakt Saakje zoete tafels voor bruiloften, maar nu de grote feesten even uitgesteld moeten worden, bedacht ze de mini zoete tafel voor thuis. Voor elk weekend worden er weer verse taarten gebakken, dus je hoeft thuis alleen je mooiste schaal op te zoeken en het mini feest is klaar. Je kunt het thuis laten bezorgen op vrijdagmiddag of zelf afhalen bij Wijnwinkel Cloinq (Westersingel 20) op vrijdagmiddag of zaterdag. Bestel nog een fles bubbels bij, en het is echt feest!

De verrassingsbox kost per persoon € 8,- (hiervoor krijg je 5 zoete items) Geef je het cadeau? We voegen graag een persoonlijke boodschap aan het pakketje! Bezorgen in en om Groningen € 3,50 Een fles Secco erbij kost € 7,95 of de alcoholvrije bubbel (riesling) is € 7,25

Wanneer

  • Je kunt het thuis laten bezorgen op vrijdagmiddag of zelf afhalen bij de Wijnwinkel Cloinq (Westersingel 20) op vrijdagmiddag of zaterdag.

Prijzen

  • De verrassingsbox kost per persoon € 8,- (hiervoor krijg je 5 zoete items) Geef je het cadeau? We voegen graag een persoonlijke boodschap aan het pakketje! Bezorgen in en om Groningen € 3,50 Een fles Secco erbij kost € 7,95 of de alcoholvrije bubbel (riesling) is € 7,25