Grasnapolsky

Grasnapolsky

Zin in een festival met een zomerse sfeer? Grasnapolsky geeft je het gevoel van blootsvoets in het gras en dansen in de zon. In een voormalige strokartonfabriek midden in de natuur ontdek je van alles.

Neem alvast een kijkje

Locatie

Adres:
Fabriek de Toekomst
Scheemdermeesterweg 37
9679 TP Scheemda
Plan je route

De Toekomst

Het driedaagse ontdekfestival Grasnapolsky verhuisde in 2019 van de Veluwe naar de Groningse graanrepubliek. Met zijn 45 meter hoge schoorsteen is voormalige strokartonfabriek De Toekomst in Scheemda een iconisch herkenningspunt in het weidse landschap. Het complex vormt een van de laatste restanten van de ooit zo omvangrijke strokartonindustrie in de regio. Een unieke locatie voor een festival met zon, natuur, kunst, muziek en kamperen.

Ontdekfestival

Festival Grasnapolsky ontstond in 2010 in Utrecht en ontwikkelde zich in de jaren erna tot een bijzonder ontdekfestival. Het festival biedt zowel indie als elektronische muziek en probeert daarbij een fijne balans te vinden tussen bekendere artiesten en nieuwe ontdekkingen. De fabriek en de omgeving lopen als een rode draad door het festival, zowel in het muziekprogramma als in het kunst- en expeditieprogramma, de aankleding en de vormgeving.

Wanneer

  • dagelijks vanaf 30 juli 2021 t/m 1 augustus 2021