Plantsoenloop
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Plantsoenloop

De Plantsoenloop is de oudste en gezelligste loop van Groningen. Deze mooie en uitdagende klassieker van het Noorden gaat dwars door het groene en heuvelachtige Noorderplantsoen met afstanden voor alle lopers en leeftijden.

Locatie

Adres:
Groningen
Plan je route

De plantsoenloop bestaat uit 4 verschillende onderdelen: Voor de jongste sportievelingen van 4 t/m 9 jaar is de Chiquita 1K Kidsrun een mooi begin, waarbij tijdens deze loop een volwassene (met coach-nummer) mag meelopen.

Ook scholen kunnen meedoen aan dit onderdeel. Loop met je school mee met de Chiquita 2 km en 4 km Scholierenloop en win! De perfecte afstand voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Laat jullie school zich dit jaar van haar sportiefste kant zien? De 4 km en 8 km RunX Recreantenloop is een run voor de gezelligheid.

Natuurlijk heb je wel een startnummer met tijdsregistratie, zodat je je persoonlijke tijd kunt bekijken. Voor de fanatieke lopers is er de 4 km en 8 km Wedstrijdloop. Deze groep start apart van de Recreanten in verband met het kleine parcours en groot snelheidsverschil.

Ben jij de snelste?