Popronde Groningen

Popwaarts organiseert jaarlijks de Popronde, een podium voor jonge, talentvolle muzikanten. Dit jaar vindt Popronde Groningen plaats op donderdag 13 oktober.

Meer informatie

Meer informatie

Popwaarts organiseert jaarlijks de Popronde, een podium voor jonge, talentvolle muzikanten. Dit jaar vindt Popronde Groningen plaats op donderdag 13 oktober. Het evenement is gratis toegankelijk voor de bezoekers.

Het publiek kan gewapend met een programmaboekje van act naar act 'zappen'. De acts die spelen zijn afkomstig uit heel Nederland en krijgen middels de Popronde de mogelijkheid zich te presenteren voor publiek, pers en programmeurs van plaatselijke podia en festivals. Popronde is een kweekvijver en het festival is een opstap naar zalen en festivals buiten de eigen regio, naar een groter publiek en naar een mooie carrière in de muziek. Voorbeelden van deelnemers uit het verleden die het ver hebben geschopt: Racoon, De Staat, Dotan, Chef' Special, John Coffey, Blaudzun,The Vices, EUT, Rondé, Roosbeef, Kensington, Jeangu Macrooy, Lucky Fonz III, WIES, Nana Adjoa, Nona, Pip Blom, MEAU, GIAN en Haevn.

Wanneer

  • Vrijdag 14 oktober 2022 17.00 - 02.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief