foto-23-10-2019-om-14-55_3991666924.jpeg
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Wie is de koe?

Komende maanden is de klucht ‘Wie is de koe?’ te zien in verschillende cafés in de provincie Groningen. Dit ‘kleintje theater’ bezorgt haar gasten een doldwaze, ouderwets gezellige avond met livemuziek. En dat gewoon in het café in je eigen dorp!

De voorstelling was al te zien in o.a. Groningen en Zoutkamp. Een aantal reacties: ‘Het was een heerlijke avond’, ‘Ik heb in tijden niet meer zo gelachen’ en ‘Dit is precies waarvoor ik naar dit café gekomen ben’.

Wie is de koe?
Na de succesvolle tournee in 2013 van ‘De Klucht van de Molenaar’ langs diverse molens in de provincie, toert Metafora nu met een eigentijdse bewerking van een andere klucht van Bredero: ‘De Klucht van de Koe’. In de hilarische, actuele klucht ‘Wie is de koe?’ wordt een boer slinks verleid om zijn eigen koe te verkopen zonder zelf van de opbrengst te profiteren. Tijdens de voorstelling blijkt dat het je laten verleiden tot list en bedrog makkelijker gaat dan je denkt. De avond wordt opgeluisterd met heerlijke Nederlandstalige meezingnummers die live worden gespeeld.

Prijzen

  • € 9,50