Terras Theater: Muziek en Jeugdtheater
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Terras Theater: Muziek en Jeugdtheater

Plof neer op het terras van het Grand Café en geniet onder het genot van een hapje en een drankje van Terras Theater. Kom gezellig met het hele gezin, want op 26 september speelt Ronald Nihot afwisselend met de jeugdtheatervoorstelling Het Prinsesje met de ezelsoren.

Muziek: Ronald Nihot
The Beatles, Rolling Stones, Moody Blues, The Byrds, The Eagles, Billy Joel, James Tay-lor, CCR, Albert Hammond, U2, Supertramp en Boude- wijn de Groot. Een trip terug in naar Memory Lane.

Jeugdtheater: Het Prinsesje met de Ezelsoren
Op een Zondagmorgen zo rond twaalf uur ontwaakte de prinses van “ Nooitaangedachtland”. Ze stapte uit bed en keek in spiegel, ze zag tot haar grote schrik dat haar hoofd niet meer haar hoofd was maar dat van een ezel!

Het prinsesje met de ezelsoren is een komische theatervoorstelling. Een poppentheatervoorstelling wel te verstaan. Acteurs Basz de Jonge en Sarah Schierbeek spelen zelf de poppen en worden ondersteund door ietwat gekke dieren uit het grote dierenbos.

Deze familievoorstelling is geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd en zeker ook leuk voor ouders. De voorstelling duurt ongeveer 25 minuten.