Rinkel en Saar naar de onderwaterwereld (2+)

Rups Rinkel en lieveheersbeestje Saar gaan op avontuur! Vanuit de tuin komen ze door het magische belletje van Rinkel in een betoverende wereld onder water, waar ze van alles beleven en zeedieren ontmoeten, zoals een zeepaardje.

Locatie

VRIJDAG Prinsentheater
Noorderbuitensingel 11
9717 KK Groningen
Plan je route

Tickets

De prikkelarme voorstelling met handpoppen is interactief en afwisselend, aansluitend op de spanningsboog van kinderen vanaf 2 jaar. De voorstelling duurt ongeveer 35 minuten (geen pauze). 

Kom je ook meegenieten van het verhaal en de liedjes?

Mizzemos Kinderliedjes. De voorstelling wordt gespeeld door Mizzemos, een koosnaampje van Maaike van der Haar. Haar vader noemde haar vroeger zo. Onder deze naam publiceert Maaike liedjes, (luister)verhalen en korte voorstellingen voor kinderen. De liedjes en verhalen zijn geïnspireerd door het leven met en van haar kinderen en hun onuitputtelijke fantasie. Maaike vertaalt de belevingswereld van peuters en kleuters naar prikkelarme muziek, met oog en oor voor details. De liedjes gaan over alledaagse dingen, over emoties (die er allemaal mogen zijn), de natuur, en bevat elementen van natuurlijk ouderschap.

Maaike is moeder van Gijs (2016) en Joren (2018) en woont met haar man Werner en een gezellige dierenclub op een woonboerderij in Groningen.

Wanneer

  • Zondag 29 oktober 2023 15.00 - 15.35 uurTickets

Prijzen

  • € 10,00

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief