Other Creatures - solo-expositie Erik Buijs
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Other Creatures - solo-expositie Erik Buijs

De expositie Other Creatures met werken van beeldhouwer Erik Buijs in galerie with tsjalling: in Groningen kan eindelijk open. Wie de expositie met beelden in brons, glas en andere materialen wil bezoeken kan een afspraak maken.

Locatie

Adres:
galerie with tsjalling:
Kostersgang 26-a
9711CX Groningen
Plan je route

Na diverse duo- en groepsexposities en presentaties op kunstbeurzen, organiseren we in 2021 voor het eerst een solotentoonstelling van beeldhouwer Erik Buijs. De kunstenaar modeleert zijn sculpturen eerst in klei of was en laat ze daarna in brons, tin, glas of ander materiaal uitvoeren. In deze solo laten we beelden zien die Erik maakte sinds zijn laatste expositie in de galerie in 2018, en een aantal andere sculpturen die niet eerder in de galerie te zien waren.

De wereld van Erik Buijs wordt bevolkt door een uiteenlopende groep figuren. Je vindt er koddige gedrongen mannetjes, apen, honden, beren en in de meest recente beelden monsters, robots en kabouters met een merkwaardig puntige muts. De formaten van deze beelden variëren van een centimeter of tien tot en met bijna een halve meter hoog. Er zijn in deze expositie ook diverse beelden voor aan de wand te bewonderen.

Prijzen

  • Gratis