anger machine
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Live at LOLA: Anger Machine /Mudhead /Black Rabbit /My Own Words

A Thrashing Friday at Lola! Vol thrash, heavy en death metal.

Locatie

Adres:
Lola
LOLA 050
Pelsterdwarsstraat 11
9711 Groningen
Plan je route

Anger Machine is een vijfmans metal band uit Nederland, gevormd door afgestudeerd gitarist Thijmen den Hartigh in de zomer van 2015. Het gelui…

Lees verder

Anger Machine is een vijfmans metal band uit Nederland, gevormd door afgestudeerd gitarist Thijmen den Hartigh in de zomer van 2015. Het geluid van de band is modern en combineert groovy stukken met melodieus en harmonisch gitaarspel. De pakkende nummers zijn op een slimme manier gecomponeerd, creëren afwisseling, maar vormen nog steeds één geheel. Naast de uitstekende song writing ligt het onderscheidend vermogen van de band in de moderne vocalen en de hoogwaardige gitaarsolo's die beide hun unieke stempel drukken op het geluid. De band vestigde zich door de opening voor Pro-Pain in de Baroeg, Rotterdam, op 27 augustus 2017. Kort daarna werd hun single "Warpath" uitgegeven, met een cover van Sepultura's "Dead Embryonic Cells" als een B-track. Voor de single “Warpath” besloot de band samen te werken met producer David Hazeleger, wat resulteerde in een aanzienlijk verbeterd geluid dat veel meer recht doet aan de energie en agressie van de band. Op 13 januari 2018 won de band de Noord-Hollandse regionale ronde van de Metal Battle in de P3-locatie in Purmerend. Momenteel is de band begonnen met het opnemen van een nieuw volledig album met 10 nummers. David Hazeleger zal de productie van het album opnieuw doen om de recente winst van de band in een stroomversnelling te houden.

Mudhead, Thrash / HC uit Rotenburg, Duitsland. Verstop je pizza en je bier! de Mud Squad is hier! Ze gaan elke grens over om je te verwennen met een muur van Thrash / hardcore crossover!

BlackRabbit is een Thrash / Death Metal-band uit Apeldoorn. Vanwege een gebrek aan metal bands in Apeldoorn, werkten Jelle en Hidde samen en creëerden BlackRabbit. De twee gitaristen begonnen liedjes te schrijven geïnspireerd door Megadeth, Obituary, Death en nog veel meer. Ze creëerden hun eigen thrashing death metal geluid. Na enkele shows en enkele line-up wisselingen werden Pieter (zang en bas) en Max (drums) aan de band toegevoegd. BlackRabbit werkt momenteel aan hun debuut-EP 'Warren of Necrosis' die op 9 januari 2020 zal verschijnen. Houd dit in de gaten voor meer informatie!

MY OWN WORDS is een metal / hxc / thrash band uit Groningen . Bandleden spelen in Chief of Smoke en Hoist The Colors.

Lees minder

Prijzen

  • van € 5,00 tot € 6,00 Voorverkoop €5, aan de deur €6.