Ali B
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Ali B

Nederland heeft koorts. Het verhitte debat – niet alleen over corona, maar ook over de toeslagenaffaire, het mapje van Ollongren en noem al die incidenten maar op – doet de temperatuur hoog oplopen.

Vlak voor corona zijn tournee langs de Nederlandse theaters onderbrak, had Ali de ideale vorm voor zijn voorstelling gevonden: een daadwerkelijke dialoog waarbij ook het publiek zijn of haar verhalen kwijt kon en het verloop van de avond kon beïnvloeden. En Ali is nog lang niet uitgepraat met zijn publiek.
Nederland heeft koorts. Het verhitte debat – niet alleen over corona, maar ook over de toeslagenaffaire, het mapje van Ollongren en noem al die incidenten maar op – doet de temperatuur hoog oplopen. Zo hoog dat we af en toe het kookpunt naderen en een ramp niet te vermijden lijkt. Maar koorts is volgens Ali ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Hij steekt zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult.

Prijzen

  • Volwassenen€ 21,00
  • Betaalmogelijkheden: Online