Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Inpakavond Groningen Store

Heb je een cadeautje gekocht voor de feestdagen? Laat het inpakken in de Groningen Store. Op de sfeervolle avonden in de winkel is er van alles te beleven.

Op donderdag 1 en vrijdag 2 december organiseert de Groningen Store feestelijke en sfeervolle inpakavonden. Heb je ergens een cadeautje gekocht? Laat het dan feestelijk inpakken door een van de medewerkers. Iedereen die een cadeautje laat inpakken ontvangt een kortingsvoucher van 10% voor onze Kon Minder lijn. Heb je een cadeautje in de Groningen Store gekocht en laten inpakken? Dan krijg je naast de kortingsvoucher ook nog een leuke Groningse verrassing.
 
Om de avonden extra feestelijk te maken is er ook een kleine proeverij met de Groningse chocoladeletters. Dus was je altijd al benieuwd naar de Mosterd chocoladeletter, of wil je weten hoe de nieuwste ‘Kon Minder Bier’ chocoladeletter smaakt? Kom dan naar de inpakavonden in de Groningen Store.
 
Kinderen kunnen tijdens de avonden hun schoen opzetten in de Groningen Store. Vanaf de volgende dag ligt er een leuke verrassing in de schoentjes.

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief