AKKA Expositie Alumni Klassieke Academie 2023

De alumni van de Klassieke Academie 2023 tonen hun prachtige werk in de Salon vanBeresteyn in Veendam.

Locatie

Salon Theater vanBeresteyn
Museumplein 5 A
9641 AD Veendam
Plan je route

Meer informatie

Deze veelzijdige expositie is te zien van 17 augustus t/m 2 oktober, met werk van Wil Bartels, Roxana Castro-Kooi, Maarten Dalstra, Roelie Douw, Joke Ganzevoort, Mark de Kok, Michelle Mertens, Suze Osseman, Pleun Procee, Marjet Visscher en Petra van der Wel.

Net als voorgaande jaren kunnen we in Salon vanBeresteyn kennismaken met een lichting kunstenaars die net examen heeft gedaan aan de Klassieke Academie in Groningen. Na vijf jarige opleiding laten ze in Veendam zien wat ze kunnen. De kunstenaars laten een verscheidenheid aan onderwerpen zien, uitgevoerd in verschillende technieken. De elf schilders tonen de kunstliefhebbers in Noord Nederland hun werk van hoge kwaliteit.

Salon vanBeresteyn is de galerie in het Theatercomplex vanBeresteyn. Kunstenaarsvereniging AKKA treedt op als galeriehouder. De Salon is dagelijks te bezoeken tijdens openingstijden van het cultuur- en congrescentrum vanBeresteyn. Adres: Museumplein 5A, 9641 AD Veendam. De ingang is via het Grand Café en gratis toegankelijk.

Wanneer

  • Dagelijks t/m 2 oktober 2023 13.00 - 13.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief