NITES

OPEN NITES

Tijdens de lockdown openden Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Toneel het NITE Hotel. Het hotel is een speciaal ontworpen online theater. De hele maand maart is het werk van vier nieuwe makers hier te bewonderen.

Locatie

Adres:
Bloemstraat 38
9712LE Groningen
Plan je route

Tijdens de lockdown openden Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Toneel het NITE Hotel. Het hotel is een speciaal ontworpen online theater om ook in tijden van ‘lockdown’ voorstellingen en beeldende kunst te kunnen presenteren aan een publiek.

Als er een tijd is voor nieuwe verhalen van nieuwe makers in nieuwe talen, dan is het nu. NITE biedt vier nieuwe makers tijdens OPEN NITES de kans om nieuw werk te maken voor het online platform NITE HOTEL. Hun werk is de hele maand maart online, on demand te ervaren. 

De hele maand maart presenteren Robin de Puy, Stephanie Afrifa, Mateusz Staniak, Tim Linde + Luke Deane + Jan Hulst en Mart van Berckel + Angela Herenda hun werk onder de titel OPEN NITES. 24/7 kan publiek ronddwalen in verschillende ruimtes en deze nieuwe makers en/of nieuw werk ontdekken. 

Wanneer

  • dagelijks vanaf 1 maart 2021 t/m 31 maart 2021

Prijzen

  • € 10,00