Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Museumgeheimen

Van 14 april tot en met 15 mei zie je in het MOW de kleine maar fijne expositie “Museumgeheimen”. Deze ‘tiny tentoonstelling’ is gemaakt door het MOW kinderbestuur en leuk voor jong en oud.

Het MOW, Museum Westerwolde heeft een kinderbestuur. Een jaar lang maken ze toffe museumplannen en volgen ze coole workshops in het MOW. Zo zi…

Het MOW, Museum Westerwolde heeft een kinderbestuur. Een jaar lang maken ze toffe museumplannen en volgen ze coole workshops in het MOW. Zo zijn ze op avontuur achter de schermen en ontdekken ze wat daar allemaal gebeurt. Tiny tentoonstelling Toen het museum tijdelijk gesloten was gingen de kinderbestuurders een bijzondere uitdaging aan. Ze vulden ieder een eigen vitrinedoos met iets dat ze heel speciaal vinden. Van al die dozen samen bouwden ze daarna zelf de tiny tentoonstelling ‘Museumgeheimen’. Er was een ontwerpteam, een team met woordkunstenaars die teksten schreven en er was natuurlijk ook een promoteam. Iedereen zat vol ideeën en werkte keihard! Voor groot en klein De tentoonstelling is leuk voor groot en klein. Je vindt er niet alleen vitrinedozen maar ziet er ook filmpjes waarin de kinderbestuurders je meer vertellen over hun favoriete onderwerp. Word je van het kijken zelf ook enthousiast, dan is er - zolang de voorraad strekt - een aardige verrassing. Kom je ook? Dan moet je wel eerst de geheime kamer vinden. Deze ruimte ontdekte het kinderbestuur toevallig in het museum. Als je net zo nieuwsgierig bent als het kinderbestuur vind je de kamer vanzelf.

Prijzen

  • Volwassenen€ 5,00
  • KinderenGratis Tot 18 jaar

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief