Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Milow - + support: Milo Meskens

Al ruim tien jaar lang akoestische popparels

De Vlaamse singer-songwriter Milow staat bekend om zijn akoestische pop en een gouden gevoel voor melodie en harmonie. Al tien jaar lang levert hij met gemak de ene na de andere akoestische popparel af. In zijn songwriting klinken sporen van Bruce Springsteen en Neil Young, maar hij covert net zo makkelijk een rapper: met 50 Cents’ hit Ayo Technology speelde hij zich ruim tien jaar geleden tot in Amerika in de kijker. In 2020 deed hij nog mee aan Beste Zangers en daarvoor nog verscheen het album Lean Into Me. Hierop keerde hij terug naar het pure songwriting en de sound uit zijn beginperiode. Een nieuw album is in de maak en zal uitkomen in 2022. Single ASAP is de voorbode hiervan en wist in slechts twee weken de mijlpaal van 1 miljoen views op YouTube te behalen. Op vrijdag 23 september 202…

De Vlaamse singer-songwriter Milow staat bekend om zijn akoestische pop en een gouden gevoel voor melodie en harmonie. Al tien jaar lang levert hij met gemak de ene na de andere akoestische popparel af. In zijn songwriting klinken sporen van Bruce Springsteen en Neil Young, maar hij covert net zo makkelijk een rapper: met 50 Cents’ hit Ayo Technology speelde hij zich ruim tien jaar geleden tot in Amerika in de kijker. In 2020 deed hij nog mee aan Beste Zangers en daarvoor nog verscheen het album Lean Into Me. Hierop keerde hij terug naar het pure songwriting en de sound uit zijn beginperiode. Een nieuw album is in de maak en zal uitkomen in 2022. Single ASAP is de voorbode hiervan en wist in slechts twee weken de mijlpaal van 1 miljoen views op YouTube te behalen. Op vrijdag 23 september 2022 komt Milow naar de grote zaal van De Oosterpoort.

Support: Milo Meskens
Milo Meskens is de supportact van Milow op vrijdag 23 september. Met zijn catchy pop liedjes en zelfgeschreven nummers komt de gitarist naar Groningen. Meskens werd bekend met de single Contrast en met zijn gitaarsolo’s maakt hij flinke indruk. ‘‘De songs weerspiegelen meer dan ooit wie ik als muzikant wil zijn’’, aldus Milo.

Prijzen

  • € 28,10

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief