DSHO

Jubileumconcert DSHO

Een gevarieerde middag met ballads, filmmuziek en popmuziek. Gast Pieter van der Zweep.

Speciale gast deze middag is Pieter van der Zweep. Pieter groeide op in Delfzijl en bracht verschillende singles uit als ‘Je neemt me mee’…

Speciale gast deze middag is Pieter van der Zweep. Pieter groeide op in Delfzijl en bracht verschillende singles uit als ‘Je neemt me mee’, ‘Zal de liefde winnen’ en ‘Zevende Hemel’. Hoogtepunt uit zijn carrière was de finale van het Radio 538 Demo Duel en hij won de Life4You talenbattle bij Carlo & Irene op RTL 4. Pieter stond meerdere keren op het welbekende ‘Sterren NL: Muziekfeest op het plein’ dat was te zien op NPO 1. In 2018 zag u hem al eens samen met DSHO tijdens het zomerconcert waar zangeres Do optrad. Dit keer staat Pieter zelf in de spotlights. De concertband van DSHO begeleidt de zanger tijdens bekende, ontroerende en vrolijke hits. Ook het leerlingenorkest van de vereniging ‘NeXt Generation’ laat zien wat ze kan. Voor de allerkleinsten is het de eerste keer dat ze op een heus podium staan. Ze hebben er dan ook ontzettend veel zin in.

Het belooft een gevarieerde middag te worden met ballads, filmmuziek en popmuziek. Uiteraard kan een mars niet ontbreken op het programma. Het orkest staat onder leiding van dirigent Martijn Oostra.

Wanneer

  • Zondag 20 november 2022 14.30 - 16.30 uur

Prijzen

  • Volwassenenvan € 7,50 tot € 12,50
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN, Online

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief