Plant-based zomer lunchcafé Noorderloo

Zomer lunchcafé Noorderloo is een modern plant-based lunchcafé met een fijn terras waar je o.a. kan genieten van huisgemaakte taart, lunch, ijsjes en goede koffie. Ons eten is van het seizoen, homemade en biologische. Geopend van 12/7 to 27/8 in 2023

Bij lunchcafé Noorderloo willen we vooral niet te moeilijk doen, gewoon lekker eten en een goede sfeer neerzetten, niet alleen voor de campinggasten, maar voor iedereen. Wat voor soort eten bieden wij aan?!  Ons eten is eenvoudig, interessant en puur waarbij we kwaliteit over kwantiteit kiezen wat ons betreft echt ‘Comfort food’. Het liefst van het seizoen, zelfgemaakt, biologisch en soms van de lokale boer of zelfs uit eigen moestuin.

Wat bieden wij onder andere aan in het hoogseizoen? Lokaal gebrande koffie, smoothies, lunch, huisgemaakt taart, ijsjes en niet onbelangrijk een sfeervolle en kindvriendelijke locatie om te ontspannen en onthaasten. In het hoogseizoen bieden wij ook (ontbijt) broodjes en bio frieten en vegan snacks aan.

In het het laagseizoen is het lunchcafé een woonkamer (slechtweer ruimte) voor onze campinggasten en voorbijgangers. Er is dan een kleine zelfservice bar waar je onder andere koffie, thee, fris, ijs en lekkers kan kopen.

Openingstijden

  • Kijk voor de actuele openingstijden op onze website: www.noorderloo.nl/contact

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief