Solexavontuur

Solexavontuur

Solex avontuur is hét avontuur waarbij je met collega's, familieleden of vrienden er op uit gaat op een ‘ fiets met een solexmotor’ oftewel, de solex! Deze niet dagelijkse bezigheid zorgt voor veel pret vooraf, maar zeker ook onderweg.

Neem alvast een kijkje

Stel je jezelf eens voor in een leren jas met bijbehorende solexcap, tuffend door het Groninger Land. Met een toertocht op de Solex, door het mooie landschap, ga je helemaal terug in de tijd. Je kunt de tocht op een Solex koppelen aan diverse arrangementen bij Solex avontuur. Je wordt altijd ontvangen met koffie, thee en Groninger koek en krijgt voor onderweg een lunchpakket of snackpakket mee.

In de jaren 60 was de solex een alledaagse bezienswaardigheid. Vrolijk, met een vaartje van rond de 25 km/h verplaatsten hele volksstammen zich met de solex over Neerlands wegen. Wist je dat, met deze snelheid, de omgeving er heel anders uit ziet, samen op de solex biedt je ontspanning en rust, terwijl je toch actief bezig bent. Wij bieden je de mogelijkheid om dit ook te ervaren..!