Restaurant Waters of the World

In restaurant Waters of the World geniet u culinair in unieke ambiance. Chef-kok Stefan Steinigeweg en zijn enthousiaste, vakkundige team bereiden en serveren er gastronomische hoogstandjes, overheerlijke gerechten van de kaart die elk seizoen wisselt.

Neem alvast een kijkje

Meer informatie

Meer informatie

Restaurant Waters of the World is gastvrij voor elke bezoeker. Zowel hotelgasten, daggasten als gasten van buitenaf kunnen er terecht voor ontbijt, lunch of diner, ook met speciale wensen, bijvoorbeeld vegetarisch, veganistisch en di√ęten. Het restaurant biedt culinaire hoogstandjes voor elke portemonnee: wij serveren driegangendiners vanaf 36 euro. Ook voor een heerlijke lunch kunt u terecht in dit restaurant.¬†Gerechten van Waters of the World zijn, waar mogelijk, biologisch, fairtrade en duurzaam.

Het restaurant bezit de unieke waterverzameling Waters of the World met ongeveer 1700 soorten mineraalwater van over de hele wereld. Een deel hiervan vindt u terug in het restaurant. Dit geeft het restaurant een unieke uitstraling. Geheel in watersfeer biedt Waters of the World naast een menu- en wijnkaart ook een speciale waterkaart.

Openingstijden

  • Dagelijks 12.00 - 15.00 uur
    17.00 - 21.00 uur

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief