De foto Opdracht

In deze tentoonstelling brengen vijf fotografen van de Noorderlicht Fotosalon het verhaal van vijf bewoners uit Middelstum in beeld. De bewoners geven een beeld van hun leefgebied dat aansluit op hun eigen ervaringen en hun kijk op de toekomst.

Locatie

Hippolytuskerk
Concordiaplein 1
9991 BB Middelstum
Plan je route

De bewoners bepaalden zelf wat er in beeld moest worden gebracht, de fotografen van Noorderlicht hoe dat gebeurde en in welke vorm. In deze tentoonstelling is het resultaat te zien van deze samenwerking. Het zijn hele persoonlijke verhalen geworden, tegelijkertijd raken ze een belangrijke vraag die achter deze visuele vertellingen ligt: hoe kan Groningen veranderen en toch zichzelf blijven?

De fotografen zijn: Pieter Tonnis de Graaf, Caroline Penris, Marc Knip, Anita Oosterloo en Erik Slot. In samenwerking met: Pieter Goldhoorn, Fré Tuitman, Jannie en Jakob Blauw, Jacob Hogendorf en Dick Wijgchel.

Dit bijzondere project is tot stand gekomen door een meerjarige samenwerking tussen Stichting Fotografie Noorderlicht en het BPD Cultuurfonds, genaamd Hernieuwde Energie.

Wanneer

  • Dagelijks t/m 4 juni 2023 10.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief