s kollumer

Herberg-Restaurant Molenrij

Op 4 april 2019 openen wij (Stefan en Simone Kollumer Herberg Restaurant Molenrij. In het landelijk gebied, in het voormalige Korensant openen wij een mooi restaurant met herberg van 3 kamers, waar wij koffie/thee, lunch en diner serveren

Neem alvast een kijkje

Op 4 april 2019 openen wij (Stefan en Simone Kollumer uit Baflo) Herberg Restaurant Molenrij. In het landelijk gebied, in het voormalige Korensant(herberg van Ede) openen wij een mooi restaurant met een herberg van 3 kamers, waar wij koffie/thee, lunch en diner serveren.

Wij hebben van mei 2014 tot 25 maart 2019 restaurant Veldzicht in Oosterwijtwerd geëxploiteerd. In …

Lees verder

Op 4 april 2019 openen wij (Stefan en Simone Kollumer uit Baflo) Herberg Restaurant Molenrij. In het landelijk gebied, in het voormalige Korensant(herberg van Ede) openen wij een mooi restaurant met een herberg van 3 kamers, waar wij koffie/thee, lunch en diner serveren.

Wij hebben van mei 2014 tot 25 maart 2019 restaurant Veldzicht in Oosterwijtwerd geëxploiteerd. In ons nieuwe bedrijf gaan wij net als bij restaurant Veldzicht werken met verse producten, waaronder aardbeien en asperges van Meinardi uit Noordbroek, groenten en slasoorten van de Eemstuin in Uithuizermeeden en bieren van de firma Bax bier uit Groningen. Het vlees wat wij serveren komt uit noord Nederland van de Limousin koeien van slagerij Bos en Co. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel, iedereen is welkom. Wij serveren een herbergmenu van 3 of 4 gangen en een culinair menu van 3 tot 6 gangen, deze menu’s zijn niet alledaags of traditioneel en wordt om de 6 weken vernieuwd. Daarnaast serveren wij ook high tea’s en lunches. Ook kunt u bij ons langskomen voor een kopje koffie/thee met huisgemaakt gebak. Wij beschikken naast het restaurant over een zaaltje waar u private dining en vergaderingen kunt houden. Bel of kom langs voor meer informatie hierover. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van de activiteiten die we willen organiseren in de toekomst. Daarbij kunt u denken aan thema-avonden, eten in combinatie met wijn, bier of whisky.

Lees minder

Prijzen

  • Diner vanaf: € 35,00
  • Hoofdgerecht vanaf: € 22,00
  • Driegangenmenu vanaf: € 35,00
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN, VVV Cadeaubon, VVV Dinercheque