Hans - Voilà

Strak gedekte tafels, fantastische gerechten op de kaart, wijnen die staan te popelen om ontkurkt te worden. Het enige wat in Hans zijn restaurant ontbreekt zijn de gasten. Want heel Nederland kan nu even niet uit eten. Wat doe je dan? Inderdaad, als de mensen niet naar het restaurant kunnen komen, breng je het restaurant naar de mensen toe.

'In eerste instantie hebben we even afgewacht of de maatregelen wellicht strenger zouden worden. Toen duidelijk werd dat het wel even zou gaan duren, hebben we de klussen aangepakt die al een tijdje op de planning stonden. Zo hebben we het restaurant met het hele team weer strak in de verf gezet.'

Mensen kunnen inmiddels bij restaurant Voilà bestellen. 'Het koken hebben wij gedaan, je hoeft het alleen maar zelf warm te maken. We bezorgen met twee geleende bakfietsen van Volle Zalen en een vaste gast helpt ons vrijwillig mee in de weekenden. Zo slagen we erin om in 20 minuten een driegangendiner bij de mensen thuis op tafel te toveren.'

'De reacties op ons werk zijn veel intenser dan normaal. Van vaste gasten die nu erg ziek zijn bijvoorbeeld. Eerder kwamen zij hier in het restaurant eten. Nu bestellen zij online. De reacties zijn zo bijzonder, dat is wel even slikken.’

'De reacties op ons werk zijn veel intenser dan normaal.'

Ontdek ook