Kerst cadeautips voor kleine Groningers

Kerst is natuurlijk ook voor de kleinste Groningers. Verras ze met schattige rompertjes,  boekjes vol met Groningse avonturen of een Martinitoren rammelaar. De leukste kindercadeautjes komen 'gewoon' uut Grunn.

Babyboekje - € 14,99

Je baby kan niet vroeg genoeg beginnen met het ontdekken van Groningen. Er zijn hier zo veel mooie plekken om te zien. Ooievaar neemt je graag mee op ontdekking in de stad. Nog even en je kindje wijst zelf de Martinitoren aan! Het boekje is lekker zacht om mee te spelen en het knispert. Lees het samen op schoot of bevestig het met de handige strap aan je box of kinderwagen.

Bekijk

Rammelaar - € 9,95

Met de Martinitoren rammelaar neem je overal een beetje Groningen mee naartoe om mee te spelen. Wanneer je er in knijpt, knispert hij zachtjes. Dankzij het klittenband kun je hem overal aan hangen en makkelijk meenemen. En dan is ie ook nog gemaakt van gerecycled katoen, wat wil je nog meer?

Bekijk

Kinderboeken – vanaf € 7,95

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met lezen. Er zijn dan ook een heleboel leuke Groningse boeken voor kinderen. Van originele Groningse verhalen tot Nederlandse klassiekers die vertaald zijn naar het Gronings. Je vindt het hier allemaal.

Bekijk

Rompertjes – € 14,99

Jouw baby is natuurlijk de liefste van heel Stad en Ommeland. Dus beeld je eens in hoe schattig je kroost eruit ziet in een originele Groningen romper. Voor je wichtje, je lutje of je jonkje. Ook leuk om als kraamcadeau aan aanstaande ouders te schenken.

Bekijk

T-shirts – € 14,99

Groeien doe je in Groningen. Letterlijk. Voor je het weet pas je al niet meer in je rompertje. Gelukkig zijn er ook voor de volgende generatie kleine Groningers toffe shirts te koop. Groningen is de jongste stad van Nederland. Daar zijn we maar wat trots op.

Bekijk

Spelletjes – vanaf € 4,99

Niets is leuker dan een avond vol spelletjes met de hele familie. Maak er een gezellige Groningse spelletjesavond van. Er zijn een heel aantal spelletjes met een Groningse twist. Speel een potje memory of ga kaarten met de iconen van de regio. 

Bekijk

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief